Sosyal medya kripto para endüstrisi için ne kadar önemli?
Sosyal medya kripto para endüstrisi için ne kadar önemli?

Sosyal medya kripto para endüstrisi için ne kadar önemli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir anket, Amerikalıların yaklaşık yüzde 60’ının kripto para birimlerinin ne olduğunu bilmediğini veya bu konuda hiçbir tecrübesi olmadığını gösteriyor. Jonathan Jadali’ye göre ise sosyal medya bu ticaret alanı hakkında bilgi yaymada büyük bir rol oynuyor.

Sosyal medya kripto para sektörüne büyük katkı sağlıyor

Jadali, 18 yaşından beri kripto ticareti ile uğraşıyor. Kendisi şu anda kripto para birimine adanmış bir halkla ilişkiler ajansının başarılı sahibi, sosyal medyanın yeni takipçiler kazanmak ve insanları kriptoya getirmek için en büyük araçlardan biri olduğunu söylüyor. Jadali yakın tarihli bir röportajda şunları söyledi:

Kripto ile ilgili bilgiler için hazır bir pazar var ve giderek büyüyen bir insan grubu bu talebi sosyal medyada karşılıyor. YouTube’da ve sayısız kripto odaklı Facebook grubunda öğrenemeyeceğiniz çok az şey var. Markalar ve bireyler, bu göze batan ihtiyacı karşılamak için acele ediyorlar, bu da kriptonun “bilgi acelesi “olarak tanımladığım şeyle sonuçlanıyor. Değerli, kripto tabanlı içeriğin miktarı büyük ölçüde arttığından, bu oldukça olumlu bir gelişme.

Büyük şirketler de çok yararlı içerikler üretiyor

Jadali son dönemde kripto para endüstrisi ile ilgili en iyi içeriğin Reddit, Facebook ve Twitter’daki sayfalardan geldiğine inanıyor. Dünyanın önde gelen kripto uzmanlarından bazılarının kendilerini bu platformlarda kurduklarını ve takipçilerine günlük olarak bilgi sağladığını söylüyor. Gittikçe daha fazla insan sektörü fark ediyor ve endüstri daha büyük ve dayanıklı hale geliyor.

Jadali bu durumu şöyle açıklıyor:

En iyi içeriklerden bazıları Blockchain şirketi Ripple gibi büyük oyunculardan geldi. Kripto para birimleriyle ilgili eğitim içeriği ve web seminerlerini yaklaşık bir milyon Twitter takipçisiyle paylaşarak büyük bir anlaşma yaptılar. Hatta ‘The Ripple Drop’ adlı bir TV şovu bile başlattılar. Bunlar gibi işletmeler için bu, kripto ticaretinin hâlâ yeni olduğunu ve etrafındaki şüpheciliğin henüz tamamen ortadan kalkmadığını göz önünde bulundurarak marka sadakati oluşturmak ve hizmetlerini pazarlamak için hayati bir yoldur.

Kripto para tabanlı sosyal ağlar filizleniyor

Jadali ayrıca birkaç yeni sosyal ağın ortaya çıktığını da belirtti. Bunların çoğu kesinlikle kripto tabanlı ya da dijital varlık aktivitesi etrafında dönüyor ki bu, alanın her geçen gün daha da güçlendiğini kanıtlıyor. Jadali bunu şöyle açıklıyor:

Bugün kripto tabanlı sosyal ağlar filizlenmeye ve yatırımcılara muazzam değer sağlamaya başladı. Sosyal medyadan yararlanan sadece kripto paralar değil. Gelecek, kripto tabanlı sosyal medya platformlarının dayanak noktası olacak gibi görünüyor. Honest, Mamby, Hive ve Bitfinex, son iki yılda piyasaya sürülen kripto tabanlı sosyal medya ağlarından sadece birkaçı. Bu ağların çoğu, kullanıcılarını ağlara katıldıkları için ödüllendiriyor.

Peki sizce sosyal medya kripto para sektörü üzerinde ne kadar etkili? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin