Ripple’a güveniyor musunuz? XRP için hayatını ortaya koyan yatırımcılar
Ripple’a güveniyor musunuz? XRP için hayatını ortaya koyan yatırımcılar

Sonunda Ripple Coinbase Borsası’na ekleniyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4 Haziran’da, Coinbase resmi blogu aracılığıyla Japonya’da Coinbase ofisi açıldığını duyurdu. Bu, dünya genelinde kripto paraların benimsenmesini hızlandırmak için önemli bir çabadır. Coinbase ayrıca Japon Finansal Hizmetler Ajansı (FSA) ile yakın bir işbirliği içinde çalışırken tüm yerel yasalara uymaya çalışacak. Peki sonunda Ripple Coinbase Borsası’na ekleniyor mu?

Coinbase hizmetlerini daha kullanıcı dostu hale getirecek

Ayrıca ABD merkezli kripto para borsası platformu Coinbase, aynı zamanda Coinbase’nin Japonya’daki yeni şubesinin CEO’su olacak olan fintech lideri Nao Kitazawa’yı da memnuniyetle karşıladı. Coinbase, sadece “dünya için açık bir finans sistemi yaratma” vizyonu üzerinde çalışmakla kalmayacak, aynı zamanda Japonya’da dünya standartlarında bir takım oluşturmanın sorumluluğunu üstlenecek. Bu vizyonu gerçekleştirmede, Nao Kitazawa’nın finansal geçmişi ve kripto para tutkusu büyük avantaj sağlayacak. Japonya’nın tecrübesi Coinbase’nin hizmetlerini daha kullanıcı dostu hale getirecek. Coinbase resmi blogunda konuya yönelik şu açıklama yer alıyor:

ABD’de düzenlenmiş, uyumlu bir kripto şirketi olarak, Japonya’daki yeni müşterilerle aynı düzeyde güven oluşturmaya odaklanacağız.

Sonunda Ripple Coinbase Borsası’na ekleniyor mu?

Coinbase, konuya yönelik daha fazla ayrıntı vermedi. Ancak, Japonya için daha fazla planın yakında paylaşılacağını belirtti. Ripple hayranları ise XRP rantına devam ederek, Coinbase’nin artık Ripple (XRP)’ı platformuna ekleyeceğini umut ediyor.

Coinbase’nin, ABD kuruluşunun Japon pazarına genişletme konusunda Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ile işbirliği yaptığı söyleniyor. CT Japonya’nın belirttiği gibi MUFG, 2004’ten beri Mitsubishi UFJ Bank ve Mitsubishi UFJ Capital aracılığıyla Coinbase’ye 1 milyar yenden daha fazla değer kattı. Kripto dünyası, Coinbase ve Ripple’ın uzun vadeli tartışmalarının yanı sıra Mitsubishi ve Ripple ortaklığıyla tanıştı. Yine de, Ripple’ın Mitsubishi ile olan dostluğu, XRP’yi Coinbase platformuna eklemenin ümitlerini arttırıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin