Bitcoin 300. ölüm yıldönümünü kutluyor!
Bitcoin 300. ölüm yıldönümünü kutluyor!

Bitcoin 300. ölüm yıldönümünü kutluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

99Bitcoins‘in Bitcoin (BTC) ölüm listesine göre Bitcoin 300 kez öldü. Bitcoin’in son ölüm ilanı, geçtiğimiz Mayıs ayının son günlerde Forbes tarafından bildirildi. Bitcoin 300. ölüm yıldönümünü kutluyor!

Piyasanın en büyük kripto parası bu yıl 62 kez öldü

Bitcoin, 30 Mayıs’ta yayınlanan bir Forbes makalesinin ardından 300. ölüm yıldönümünü kutluyor. Makale, Bitcoin’in en zayıf noktasının kripto para madenciliği operasyonlarının gerektirdiği büyük miktardaki elektrik olduğunu iddia ediyor. Ayrıca makalede Bitcoin madencilerinin küresel ölçekte enerji tüketimiyle ilgili riskleri küçümsediği belirtiliyor. Makaleye göre aynı zamanda güç hırsızlığı ve madencilik ekipmanlarının maliyeti giderek artıyor.

99Bitcoins tarafından kaydedilen en son ölüm ilanında Bitcoin, 7.312 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Aralık ayında Bitcoin, 200. ölüm yıldönümünde 11.000 dolar seviyesine ulaştı. 99Bitcoins istatistiklerine göre piyasanın en büyük kripto parası bu yıl 62 kez öldü.

Bitcoin 300. ölüm yıldönümünü kutluyor!

Bu yıl Bitcoin’in neden başarısızlığa mahkum olduğunu öne süren çeşitli uzmanlar ve önemli kamuya mal olmuş meşhur insanlar, Bitcoin’in muhtemelen fare zehri olduğunu söyleyen Warren Buffet, Bitcoin’in para birimi olarak başarısız olduğunu belirten İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney gibi isimleri içeriyor.

Bitcoin yakın zamanda 300. ölümüyle yüzleşti ve geçen ay yaklaşık yüzde 20 oranında değer kaybetti. Teknoloji ve iş dünyasındaki bazı önemli isimler, Bitcoin’in geleceği hakkında daha fazla olumlu açıklama yaptı. Bunlardan biri olan Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, dün “Yalnızca Bitcoin saf dijital altın.” açıklamasını yaptı. Twitter‘ın CEO’su Jack Dorsey ise Bitcoin’in dünyanın ve internetin tek para birimi haline geleceğini iddia ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin