xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Analistler XRP’nin yükselen üçgen formasyonunu yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda tüm gözler Bitcoin’de olsa da, XRP ‘ye bir miktar dikkat etmenin zamanı gelmiş olabilir.

Popüler kripto para analisti CryptoWolf kısa süre önce altcoinin potansiyel olarak bir daha yüksek tepeler dizisiyle ortaya çıkan bir “yükselen üçgen dibi” oluşturduğunu belirtti.  Yatay bir üst direnç ve yukarı doğru bir kırılma anlamına gelen sıkışan fiyat hareketinin üçgenin zirvesine yaklaştığını ve buradan bir kırılım olabileceğini gözlemledi.

https://twitter.com/IamCryptoWolf/status/1205203227832193031

XRP yükselen üçgen formasyonu

XRP’nin yükselen bir üçgen oluşturduğu iddiası, CryptoSlate’e katkıda bulunan Senor Satoshi tarafından da onaylandı; Üçgenin üst sınırını aşan bir kırılmanın, % 13’lük bir dalgalanma ile sonuçlanacağını, bunun da fiyatları en son düşüşten önceki yerlerine geri getireceğini belirtti. Yükseliş tahminine ekleme yaparak 0,214 dolar civarında güçlü bir destek seviyesi olduğunu da söyledi.

Kısa vadeli zaman dilimlerinde yükselen bir üçgen varken, büyük ölçekli bir düşen üçgeni tükenme aşamasında. Konuyla ilgili önceki raporlara göre, bir tüccar, XRP’nin son zamanlarda azalan bir üçgenin ve kritik bir yükseliş çizgisinin altına düştüğünü bunun da 0,05 dolara  – mevcut fiyattan % 80 aşağı-  bir düşüşe neden olabileceğini yazmıştı.

Ripple ekosistemi, Xpring’in başlatılmasıyla olumlu destek görüyor

Bu yükseliş analizleri, daha geniş Ripple ekosisteminde olumlu bir temel gelişmenin üzerine geliyor.

Bu haftanın başlarında görüldüğü gibi, Ripple sponsorlu XRP geliştirme platformu ve kodlama yazılımı Xpring.io henüz yeni başladı. Platform, kripto para alanı içindeki ve dışındaki geliştiricilere, ödemeleri mobil uygulamalara entegre etme olanağı sunmaya odaklanacak. Xpring’in kıdemli başkan yardımcısı Ethan Beard şöyle dedi:

Bu, geliştiricilerin ödemeleri uygulamalarına entegre etme konusunda ihtiyaç duydukları her şeyi yönetmeleri için merkezi bir alan olacaktır.

Ripple, XRP Ledger ve Interledger Protocol kullanarak geliştiricilerin herhangi bir para biriminde ödeme alıp göndermesini daha kolay hale getirecek bir dizi araç, hizmet ve program sunacak. Şirket, böylece geliştiriciler için küresel bir ağ olacak platformunda Xpring’in “değerin interneti” ( Internet of Value- IoV) vizyonunu gerçekleştirmeye yardımcı olacağına inanıyor.

Xpring’in adaptasyonu teorik olarak gelecekte XRP’ye olan talebin artmasına yol açabilir.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin