Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?
Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?

Yeni Ethereum adresleri ETH fiyatı için bir gösterge olabilir… İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter hesabı TokenAnalyst’e göre, yeni ETH adresleri ile Ethereum ‘un fiyatı arasında ilginç bir ilişki bulunuyor.

Bu ilk bakışta mantıklı görünebilir çünkü Ethereum ‘un fiyatı önemli ölçüde arttığında, yeni adreslerin de sayısı artmalıdır. Bitcoin gibi diğer kripto para birimleri de aynı modeli paylaşıyor gibi görünüyor.

Açıkçası, büyük bir yükseliş rallisi esnasında 2017 sonu ve 2018 başında olduğu gibi, yeni adreslerin sayısı artması beklenebilir.

Ethereum ‘un mevcut piyasa durumu

Ethereum, son birkaç aydır Bitcoin’den daha zayıf performans gösteriyor. Bitcoin hala günlük bir denge düzenindeyken, Ethereum bu kalıbı aşağı doğru kırmış gibi ancak satıcıların daha fazla işlem yapmaması muhtemelen Bitcoin’in düşük seviyelere tutunmasını sağlıyor.

Alıcılar, 139 dolar fiyatında kendini gösterdi ve ETH şimdi 144.6 dolardan işlem görüyor ve kırılım yaptığı önceki seviyesine geri dönmeye çalışıyor. Fiyat kırılımından dolayı bugünün hacmi daha yüksek, ancak genel olarak hala düşük hacimde hareket ediyor.

Bununla beraber Bitcoin pazarın geri kalanının yönünü belirleyecek gibi duruyor. Çünkü Ethereum boğaları günlük düşüş trendini değiştirmeye yakın değil gibi. 12 günlük EMA iki gün üst üste geçilemedi ve direnç seviyesini son 3 gün boyunca tekrar test edemediler.

Haftalık grafik hala bir düşüş trendine işaret ediyor. İşlem hacmindeki önemli düşüş ise Bitcoin’den kısa vadede bir atak gelmezse yakında bir kırılma olacağına işaret ediyor.

Ethereum’un toplam pazar payı, Ocak 2019’da % 12 seviyesindeyken şu an % 8’e doğru düşüyor. Daha da önemlisi, Haziran 2017’de% 31’lik pazar payı zirvesinden, sadece 5 ay sonra % 10’a düşmüştü.

Bununla beraber Ethereum’un günlük işlem hacmi, bu yıl Ocak 2019’da ortalama 2,5 milyar dolar, Mayıs’ta 18 milyar dolar, 2019’ın son yarısı boyunca da ortalama 6.5 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

zycrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin