İşte ATH’si hit yapmış olan 6 kripto para
İşte ATH’si hit yapmış olan 6 kripto para

Son zamanlarda ATH’si hit yapmış olan 6 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para meraklıları, savundukları kripto paraların bu yılın sonunda yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını görmeyi umuyor. Yeni bir zirveye ulaşmanın imkansız olmamasına rağmen, önümüzdeki haftalarda hiçbir şeyin değişmeyeceği düşünülüyor. Aşağıdaki kripto para birimleri -son ATH’den gün sayısına göre sıralandı- trader’ların hatırladıklarından çok daha yakın bir zamanda tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirledi.

İşte ATH’si hit yapmış olan 6 kripto para

Son zamanlarda ATH’si top yapmış olan 6 kripto para birimini sizler için derledik:

6- Loom Network (LOOM)

Loom Network platform-as-a-service olma ve Ethereum teknolojisini kullanmayı hedefliyor. Geniş ölçekli merkezi olmayan uygulama desteği sunmak için tasarlandı ve bu projeye olan ilgi 7 Mayıs 2018’de zirveye çıktı. Bu dönemin ayı eğiliminde olmasına rağmen, sadece 124 gün önce Loom Network tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

5- Bytecoin (BCN)

Kripto para birimi topluluğunun Bytecoin’e karşı bazı karışık duygular olmasına rağmen, proje hala tüm silindirlerde ateş ediyor. En son tüm zamanların en yüksek değeri 123 gün önce kaydedildi. Ancak BCN’nin bu kadar yüksek bir değer gördüğü son zaman olup olmadığı görülmeye devam edecek. Öyle bile olsa, 2018’deki düşüş baskısı tüm kripto paranın umutlarını ve hayallerini ezmedi.

4- Zilliqa (ZIL)

Zilliqa pazara geldiğinden beri, yeni ölçeklenebilirlik seçeneklerini araştıran projeler arasında oldukça popüler hale geldi. Etaplarını inşa etmek için Ethereum’a dokunan çok sayıda şirket olmasına rağmen, Zilliqa’nın bu noktada daha fazla ölçeklenebilirlik araçları sunabileceği açık. Tüm zamanların en yükseği olan ZIL, 122 gün önce kaydedildi ve ayrıca değerli bir şey sunan kripto para birimleri için olumlu şeyler olma eğiliminde olduklarını teyit etti.

3- Bluzelle (BLZ)

Bluzelle son birkaç ay içinde nispeten sessizdi. Bu, 118 gün önce tüm zamanların en yüksek seviyesine işaret eden altcoine rağmen, o zamandan beri işler biraz daha sakinleşti. Gerçek şu ki, bu kripto para 121 gün boyunca tüm zamanların en yüksek seviyesinden %87,5 düştü ki bu şu anda teşvik edici bir işaret değil.

2- Theta Token (THETA)

Yakın zamanda Theta Token’i  tartıştık ve paranın nispeten yüksek talepte kaldığı görülüyor. Son zamanların en yüksek seviyesi 97 gün önce kaydedildi. Ancak şu anki şeyler şu an itibariyle çok farklı görünüyor. Bu bağlamda olayların nasıl geliştiğini görmek ilginç olacak. Çünkü ATH’nin %70,25’lik açığını geri kazanmak oldukça zor olacak.

1- VeChain (VET)

Belki de onların en büyük sürprizleri, VeChain fiyatının dört gün önce yeni ve tüm zamanların en yüksek seviyesini nasıl kaydettiğidir. Mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında, bu neredeyse imkansız gibi gözüküyor. Ancak istatistikler hepsi destekliyor. Ne yazık ki VeChain, hızlı bir şekilde art arda ATH ile kıyaslandığında önemli bir miktarını kaybettiği için, mevcut düşüş eğilimine giriyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin