Abra kullanıcı isteklerini dikkate aldı
Abra kullanıcı isteklerini dikkate aldı

Cardano (ADA), TRON (TRX) ve BAT, Abra platformunda listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Abra uygulamasının kullanıcıları, 4 Eylül’de mobil uygulamada üç yeni kripto paraya erişebildi. Erişime açılan kripto paralar Cardano (ADA), TRON (TRX) ve Basic Attention Token (BAT)’dır. Abra ekibi, yeni dijital varlıkları listelemenin ana nedeni olarak uygulama kullanıcıları tarafından yoğun talepleri gösterdi.

Abra kullanıcı isteklerini dikkate alıyor

Şirket tarafından konuya yönelik olarak şu duyuru yapıldı:

Abra uygulamasına çeşitli paralar ve tokenler eklemek için birçok kullanıcı istekleri oluyor ve bunu gerçekleştirmek için gayretle çalışıyoruz. Yeni eklenen kripto paraların Abra’da listelenmesinden gerçekten heyecan duyuyoruz ve kullanıcılara daha fazla yatırım seçeneği sunmak için çalışıyoruz.

Platformda şu an 28 kripto para birimi listeleniyor

Mobil uygulama şu anda aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi 28 kripto para birimini destekliyor.

Abra cüzdanı, ayrı bir cüzdan oluşturmadan, ayrı anahtarları yönetmeden veya bu dijital varlıkları düzenli bir kripto borsasından nasıl satın alacağınızı belirlemeden tüm bu karmaşadan kurtulmanızı sağlar. Ayrıca, banka hesabınıza para çekmek için Bitcoin (BTC) veya USD’lerinizi kullanabilirsiniz.

Anılan para çekme işlemleri için, şirket ABD ve Filipinler’deki kullanıcıların banka hesaplarından para çekmesine izin veriyor. Filipinler’de yaşayanlar, normal bir telefon kullanarak cüzdanlarına kripto para yatırabilir ve kripto para çekebilirler. Bu servis şu anda sadece Filipinler’de kullanılabilir.

Cardano (ADA) ve BAT, Coinbase’den önce Abra’da listelenecek

Amerikan’nın popüler kripto borsası Coinbase daha önce Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Ox (ZRX), ZCash (ZEC) ve Stellar (XLM)’in bulunduğu beş dijital varlığını listeleyeceğini açıkladı. Ekip, 5 dijital varlığın 2’sinde Coinbase’i geçmeyi başardı.

Ayrıca, Coinbase’in 5 kripto parayı listeleme olasılıklarını keşfetme konusundaki duyurusunu yapmasından bu yana 3 haftadan fazla bir süre geçti, bir borsanın duyurudan sonra bu kadar zamanı beklemesi garip karşılanıyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin