Litecoin (LTC)
Son Litecoin haberleri: Toplam LTC'nin yüzde 71,5'i çıkarılmış durumda

Son Litecoin haberleri: Toplam LTC’nin yüzde 71,5’i çıkarılmış durumda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, Litecoin’in Blockchain projesi, Litecoin.com tarafından Medium ve LitecoinBlockHalf hakkında sağlanan bilgilere göre, şu anda 60 Milyon LTC çıkarılmış olduğu için yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Litecoin algoritması, 84 Milyon adet üretilebilecek LTC sınırını belirledi. 60 Milyonun yeni ölçütü, mevcut LTC’nin yaklaşık yüzde 71,5’inin çıkarılmış olduğunu gösteriyor. Bu, toplamda çıkarılacak 24 Milyon LTC kaldığını gösteriyor.

Litecoin halving’e bir yıldan az kaldı

Ayrıca, LTC blok madenciliği ödülü halving olarak bilinen bir süreçte her 840.000 blok şeklinde ayarlandığı görülüyor. Bir sonraki halving, bu yıl 8 Ağustos civarında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Bu, her blok için token ödülü 25 LTC’den 12,5 tokene düşmesine yaklaşık 208 gün kaldığını gösteriyor..

Böylece halving olayı, bir sonraki dönüm noktası olan70 Milyon LTC çıkarılmasını 2022’nin ortasına kadar taşır.

Son LTC, sisteminin matematiğine göre 2142’de çıkarılacağı tahmin ediliyor. Bu noktada 0,00000042 Litecoin blok ödülü olacak.

Charlie Lee, LTC’nin 20 dolara düşeceğini tahmin etmişti

Aralık 2017’de ve son büyük kripto boğa koşusu sırasında, Litecoin kurucusu, dijital varlığın değerinin yaklaşık 20 dolar civarında olacağı konusunda uyardı. Kesin twit’i, dijital varlığın değerinin yüzde 90 oranında düşeceği konusunda uyarı içeriyordu. Bu uyarı, LTC’nin 300 dolar seviyelerine yükseldiği bir dönemde yapıldı.

Tahmini, LTC’nin 15 Aralık’ta 23 dolara ve tam olarak bir yıl sonra bu değer ulaşması ile sonuçlanacaktı. Bu, Bitcoin 3.200 dolar civarında yeni bir dip yapması ile aynı güne denk geldi. Litecoin, 2019’un ikinci haftasını tamamladığımızdan beri şu anki değeri olan 32.60 dolara yükseldi. Belki önümüzdeki birkaç ay içinde LTC halving ile değeri artacaktır. Bu tür haiving olayları genellikle dijital varlıklar için bir ‘kıtlık hissi’ oluşturur.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin