Vitalik Buterin, Ethereum ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı
Vitalik Buterin, Ethereum ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı

Son Ethereum düşüşü ile birlikte Vitalik Buterin ne kadar kaybetti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, Ethereum’un Ocak ayında tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana fiyatının yüzde 90’dan fazla düşüş göstermesi nedeniyle 460 milyon ABD Doları’ndan daha fazla kaybetti.

Vitalik Buterin toplamda 460 milyon dolardan fazla kaybetti

Topluluk ise, şu anda alaycı bir ifade ile bağışta bulunmayı teklif ediyor. Vitalik’in cüzdanı ETH’nin şu anki fiyatına göre  40 milyon dolar civarında olduğu gözüküyor. Tüm zamanların en yüksek fiyatlarında Buterin’in cüzdanı 375.000 ETH civarındaydı. O zamandan beri önemli bir meblağ almadı. Ancak toplamda 20.000 ETH verdi (ETH 10.000 – 3 gün önce).

Bu miktar hariç tutulduğunda cüzdanı 13 Ocak’ta 514 milyon ABD doları civarındaydı. Ether’in o zamanki fiyatı yaklaşık 1.448 dolardı. Şimdi, ETH’nin ortalama 114 USD olduğu düşünülürse, Vitalik’in şimdi yaklaşık 40 milyon ABD Dolar değerinde Ether’e sahip olduğu görülüyor.

Ancak, Eylül ayında, Ethereum en karlı ICO seçildi. Şimdi, Messari.io verilerine göre, ROI (yatırımın geri dönüşü) 3 yıl içinde% 12,541 olarak belirlendi.

 

Vitalik Buterin’in mevcut Ether cüzdanını gündeme getiren Ethereum topluluğu üyeleri ise Redditte çoğu alaycı olmak üzere birçok yorumda bulundu. Kimi Twitter’daki Ether gönderme dolandırıcılığına atıfta bulunurken kimi de nasıl yardım edebileceğini sordu.

Bazı ciddi yorumlarda ise bu tür kurucuların portföylerini boşaltmasının piyasadaki kripto para için olumsuz etkisi oluşturacağını söyledi. Buna örnek olarak ise geçmiş dönemde Charlie Lee’nin elinde bulunan tüm Litecoin’leri çıkarmasını örnek gösterdiler.

Vitalik daha önce Roubini ile ETH bakiyesi için polemiğe girmişti

Vitalik Buterin daha önce Amerikalı ekonomist Nouriel Roubini’nin çağrısına cevap vererek, ETH varlıklarının tutarını ortaya çıkarmıştı. Ve ona ithafen attığı twitte, hiçbir zaman tüm ETH’nin binde 9’undan fazlasını kişisel hesabında tutmadığını ve portföyünün net değerinin de hiçbir zaman  1 milyon dolara yaklaşmadığını ifade etmişti.

cryptonews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin