ShapeShift CEO’su: “Dokuz ay uzun bir ayı piyasası değil.”
ShapeShift CEO’su: “Dokuz ay uzun bir ayı piyasası değil.”

ShapeShift CEO’su: “Bitcoin ayıları kaybettiğinin farkında değil.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para platformu ShapeShift CEO’su Erik Voorhees, piyasadaki mevcut fiyat düşüşlerini ve ayı piyasasının ne kadar süreceğini değerlendiriyor.

ShapeShift CEO’su: “Dokuz ay uzun bir ayı piyasası değil.”

Kripto katliamını gibi hissettiren şeylerin ortasında olduğunuzda ve işler kötüden kötüye gitmeye devam ederken cesaret verici bir açıklama ShapeShift’in CEO’sundan geliyor. Voorhees gibi tecrübeli oyuncular, bu ayı piyasalarından korkmazlar. Çünkü mevcut olandan çok daha kötüsünü yaşadılar. Voorhees konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Dokuz ay uzun bir ayı piyasası değil. 2013 balonundan sonra, yeni zirvelere çarpmadan üç yıl geçti! Bu pazarlar yutkunma döngüsünde hareket ederler ve insanlar fiyattan ziyade teknoloji ve faydaya dikkat ettikleri sürece, uzun ya da kısa olarak ayı piyasalarından geçebilirler. Dünya finansal sisteminde kripto çeken ve reform yapan pek çok ayı ve boğa piyasası olacak. Kişi dünyayı pürüzsüz, öngörülebilir bir eğri ile değiştiremez.

Ayrıca Voorhees, fiyatlardaki düşüşün geçici bir döngü olduğunu belirterek piyasadaki ani fiyat hareketleri hakkında ise şunları söylüyor:

Bu çöküş, net bir şekilde ayıların zafer sarhoşluğu aşaması.

Coincentral

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin