Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?
Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?

Son dönemde XRP fiyatlarındaki artışın nedeni bu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

20 Temmuz 2020’ye kadar oldukça sessiz kalan XRP fiyatları birden pump yapmaya başladı. XRP, bu tarihte 19.3 cent’ten işlem görüyordu. Yazının kaleme alındığı saatte ise 30 cent’in üstünde işlem görüyor.

XRP fiyatlarında uzun süre devam eden sessizliğin ardından değer kazanmaya başlamasında son dönemde kripto para piyasalarında yaşanan canlılık etkili oluyor. Altcoinlerin toplam piyasa büyüklüğü 100 milyar dolar bandından 150 milyar dolara kadar yükseldi. Bu canlılık XRP talebini de arttırıyor.

XRP fiyatlarındaki artışın nedeni bu mu?

XRP fiyatlarında artışın tek nedeni altcoin piyasalarında yaşanan canlılık olmayabilir. Son dönemde XRP ile Binance arasında yoğun XRP transferi yaşanıyor. Bu transferi bazı yorumcular Binance’in XRP almış olabileceği şeklinde yorumluyor.

7 milyon adetlik öbekler halinde gönderilen XRP’lerin toplamı 20 milyonu geçiyor. Aşağıda XRP transferi ile ilgili transfer verileri görüyoruz.

Ripple hesaplarından Binance’e yapılan transfer, Binance’in XRP paritesi ile alakalı başlattığı bir ürün ile ilgili olabilir. Zira Binance, XRP/AUD yani Avusturalya doları paritesi ile listeme hizmeti sunacağını açıkladı. Binance borsası geçtiğimiz yıllarda kripto paralarını listelemek için yüklü miktarda para talep ettiği ileri sürülmüştü. XEP ile ilgili bir ürünün listelenmesi karşılığında Binance, Ripple’da belli bir ücret talep etmiş olabilir. Söz konusu transfer de bu ödemenin karşılığı olabilir.

u.today

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin