featured

Ayı görünümü kripto para piyasalarını ele geçirirken Bitcoin fiyatı 26 bin doların altına düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir analist, fiyat grafiklerini inceleyerek büyük yatırımcıların Bitcoin varlıklarına ekleme yaparken bile BTC fiyatının daha fazla düşüşe işaret ettiğini söyledi.

Bitcoin (BTC), kripto tüccarları arasında genel olarak düşüş eğiliminin etkisi ve piyasaları toparlayacak yeni katalizörlerin eksikliği nedeniyle pazartesi günü sabah saatlerinde 26.000 doların altına düştü. CoinGecko verilerine göre BTC, Binance’de 25.886 dolara kadar düştü ve ardından hafif bir toparlanma gösterdi. Başlıca tokenlar XRP, Cardano’nun ADA’sı ve Solana’nın SOL’u yüzde 2,2’ye kadar düşerek geçen haftadan bu yana düşüş trendini sürdürdü.

Ether (ETH), ticaret toplayıcı protokolü 1Inch’in pazar günü geç saatlerde 6.088 ETH satın almak için hazinesinden 10 milyon doların üzerinde stabilcoin yatırımı yapmasına rağmen yüzde 1,1 düştü ve aksi piyasada bir miktar alım baskısı sağladı.

Bitcoin

Ana dallardaki düşüş, pazartesi günü geleneksel piyasalar canlanırken Şangay Kompozisyonu ve Nikkei yüzde 1’den fazla, Singapur yüzde 0,73 ve Avrupa endeksleri yüzde 0,36’ya kadar yükseldi.

Bitcoin için daha fazla düşüş bekleniyor!

Bu arada, FxPro tüccarı Alex Kuptsikevich CoinDesk’e verdiği bir notta, firmanın fiyat grafiği verilerine atıfta bulunarak daha fazla düşüş beklediğini söyledi.

Kuptsikevich, “Bitcoin için teknik tablo, fiyat 200 haftalık ortalamasının altında ve yükselen kanalının dışında olduğu için haftalık zaman dilimlerinde düşüş eğilimini sürdürüyor.” dedi.

“En olası kısa vadeli görünüm 23,9-24,6 bin dolar bölgesine düşüş yönünde.”

Bir fiyat grafiğinde yükselen kanal, daha yüksek en yüksek ve daha yüksek en düşük seviyelerden oluşan bir fiyat modelidir. Bunun altında bir kırılma, tüccarlar arasında düşüş fiyat hareketine işaret eder.

Bu nedenle tüccarlar ağustos ayının başından bu yana düşüş eğilimini sürdürüyor. Vadeli işlem tüccarları düşüş piyasası için pozisyon alırken opsiyon faaliyetleri tüccarların daha fazla düşüş beklediğini gösteriyor.

coindesk

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin