Dev firmadan 1 milyar doların üstünde yeni Bitcoin alımı geldi!
Dev firmadan 1 milyar doların üstünde yeni Bitcoin alımı geldi!

Son Dakika: Tesla 1.5 Milyar Dolarlık Bitcoin Aldı – BTC yeni rekoruna doğru koşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Elon Musk’ın şirketi Tesla, SEC’e 10-K Formunu doldurarak Ocak ayında  1,5 milyar dolar tutarında BTC aldığını bildirdi. Haber ortaya çıkar çıkmaz BTC fiyatı yeni bir ATH’ye yükseldi.

Elon Musk’ın şirketi  Tesla, tüm Bitcoin topluluğu için muazzam bir olay dönüşünde, SEC’e başvurarak şirketin bu Ocak ayında 1,5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldığını duyurması BTC fiyatında roket etkisi yaptı.

Bir SEC dosyasında Tesla’nın Ocak ayında 1,5 milyar dolarlık BTC satın aldığını ortaya çıkardığı için Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi ve yükseliş devam ediyor.

Bildiri metni özetle şu şekilde:

Ocak 2021’de, yeterli işletme likiditesini sürdürmek için gerekli olmayan nakit getirilerimizi daha da çeşitlendirmek ve maksimize etmek için bize daha fazla esneklik sağlamak üzere yatırım politikamızı güncelledik. Yönetim Kurulumuzun Denetim Komitesi tarafından usulüne uygun olarak onaylanan politikanın bir parçası olarak, bu nakdin bir kısmını dijital varlıklar, külçe altın, altın borsası işlem gören fonlar ve belirtilen diğer varlıklar dahil olmak üzere belirli alternatif rezerv varlıklarına yatırabiliriz. gelecekte. Bundan sonra, bu politika kapsamında bitcoin’e toplamda 1,5 milyar dolar yatırım yaptık ve zaman zaman veya uzun vadede dijital varlıkları edinebilir ve tutabiliriz. Ayrıca, yakın gelecekte ürünlerimiz için bir ödeme şekli olarak bitcoin’i kabul etmeye başlamayı umuyoruz, geçerli yasalara tabi ve başlangıçta sınırlı bir temelde, bunu aldıktan sonra tasfiye edebileceğimiz veya edemeyeceğimiz.

Bu haber ilk olarak cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin