featured

Son dakika: Terra Classic Biggest v2.1.1 parite yükseltmesi tamamlandı: LUNC fiyatı yüzde 8 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Classic (LUNC) çekirdek geliştirici grubu Joint L1 Task Force (L1TF), ağın en büyük v2.1.1 parite yükseltmesini 13215800 blok yüksekliğinde 14 Haziran saat 13:57 UTC’de başarıyla tamamladı. Geliştirici grubu Joint L1 Task Force üyelerine profesör ve çekirdek geliştirici Edward Kim, doğrulayıcılar ve önemli LUNC topluluğu üyeleri katıldı.

Terra Classic geliştiricisi v2.1.1 parite yükseltmesini başarıyla tamamladı

Joint L1 Task Force proje yöneticisi LuncBurnArmy, Terra Classic blok zincirinin 13215800 blok yüksekliğinde v2.1.1 ile başarıyla yükseltildiğini açıklamak için Twitter’a gitti. Doğrulayıcıları ve yükseltmeye katılan diğer kişileri övdü.

“v2.1.1 yükseltmesi tamamlandı! Böylesine sorunsuz bir yükseltme için tüm doğrulayıcılara teşekkür ederiz. Parite geldi. Bu yükseltme konusundaki sonsuz çalışmalarınız için @TheVinhNguyen4 @frag_dude, Xi’ye teşekkür ederiz!

Ayrıca, harika bir yükseltme için tüm doğrulayıcılara teşekkür ederiz!

– 🔥LuncBurnArmy🔥 (@luncburnarmy) 14 Haziran 2023

V2.1.1 yükseltmesi temel olarak doğrulayıcılar için minimum yüzde 5 komisyon, CosmWasm v1.1.x ve iki güvenlik güncellemesi gibi özellikler içermektedir. Diğer değişiklikler arasında Wasmvm’nin v1.1.2’ye yükseltilmesi, akıllı kişiler için çoklu zincir özelliği için Wasmd’nin v0.30.0’a yükseltilmesi, IBC go v4.3.1 ve hata düzeltmeleri yer alıyor.

Öncelikle, yükseltme Terra Classic’i Terra 2.0 ve diğer Cosmos zincirleri ile aynı seviyeye getiriyor. Diğer Cosmos zincirlerindeki projeler ve geliştiriciler, dApp’leri kolayca oluşturabilir ve Terra Classic zincirine getirebilir.

lunc
Kaynak: StakeBin

L1TF daha önce dApp’lerin yükseltmeden sonra sorunlarla karşılaşabileceğini, çünkü bazı wasm bileşenlerinin yalnızca Google’ın Chrome uzantısını güncellemesinden sonra çalışacağını bildirdi. Ancak, mevcut Station web ve mobil sürümleri normal şekilde çalışmaya devam edecek.

Binance dahil olmak üzere kripto borsaları, Terra Classic ağının en büyük v2.1.1 yükseltmesini desteklediğini duyurdu ve LUNC’un para yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak askıya aldı. Kripto borsaları, Terra Classic ağı yükseltmeden sonra stabilize olduğunda para yatırma ve çekme işlemlerini açacak.

Parite yükseltmesinden sonra Profesör Edward Kim, Interchain Hesaplarını (ICA) Terra Classic’e dâhil etmek için LITF ile birlikte çalışacak. ICA, yapay zekâ uygulama zinciri Block Entropy’yi Terra Classic zincirine getirecek. Bu arada, topluluk Testnet tokenlerini Block Entropy TestNet Faucet’ten elde edebilir.

LITF ayrıca TerraClassicUSD’yi (USTC) 1 dolara çıkarmak için USTC repeg ekibiyle birlikte çalışacaktır. CEX endişelerinin bir listesini almak ve bunları ele almak için USTC repeg ekibi ve TGF ile birlikte çalışma çabaları vardır.

Yükseltme sonrası LUNC fiyat rallisi

Terra Classic, zincire gelecek büyük değişiklikler beklentisiyle son 24 saat içinde yüzde 8 ve bir hafta içinde yüzde 20’nin üzerinde yükseldi.

LUNC fiyatı şu anda 0.000100 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,000092 dolar ve 0,000100 dolar. Ayrıca, işlem hacmi de son 24 saat içinde yüzde 70 oranında artarak ilginin arttığını gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin