featured

Son dakika: Shibarium blok üretimini tekrar durdurdu! Balinalar SHIB ve BONE’u satıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu’nun Layer-2 Shibarium ağı sorunlarla karşılaştıktan sonra tekrar blok üretmeyi durdurdu ve Shiba Inu geliştiricileri köprüde sıkışan kripto varlıklarını ve blok zinciriyle ilgili diğer sorunları kurtarmanın yollarını arıyor. Shibarium sorunlarla karşılaştıktan sonra, balinalar ve tüccarlar sürekli olarak SHIB, BONE ve LEASH tokenlerini boşaltıyor.

Shibarium blok üretimini tekrar durdurdu

Shibarium blok gezginine göre Ethereum tabanlı katman-2 ağı Shibarium bugün erken saatlerde çevrimiçi oldu ve ardından blok üretimini durdurdu. Blok üretimi birkaç saat önce yeniden başladı. Ancak kısa bir süre sonra tekrar blok üretmeyi durdurdu. Lansman üzerindeki son işlem saatler önce, 17 Ağustos günü UTC ile saat 5:42’de gerçekleşti.

Shibarium

Shibarium ana ağının, lansmanından sonra tıpkı test ağında olduğu gibi sorunlarla karşılaşması, kripto topluluğunun blok zincirinin güvenliğini, emniyetini ve ölçeklenebilirliğini sorgulamasına yol açtı.

Blockchain güvenlik firması Beosin, 1,7 milyon dolarlık ETH köprüde sıkışıp kaldığı için kullanıcılar sistemi kullanmayı geçici olarak bırakmalarını öneriyor. Shiba Inu ekibi sorunları çözmekle meşgulken sıkışan ETH’nin kurtarılamayabileceği ve Shib Mainnet RPC’nin işlevsiz olduğu yönünde mesajlar dolaşıyor.

Balinalar; SHIB, BONE, LEASH tokenlarını satıyor!

CoinGape Media daha önce balinaların ve tüccarların Shiba Inu ekosistem tokenlerini satacağından bahsetmişti. Zincir üzerindeki veriler SHIB, BONE ve LEASH tokenleri için balina aktivitesindeki artışı doğrulayarak Shibarium mainnet sürümünden sonra fiyatların büyük ölçüde düşmesine neden oldu.

Lookonchain, bir balinanın tüm BONE ve SHIB varlıklarını sattığını ve milyonlarca değerinde 1,07 trilyon PEPE coin satın aldığını bildirdi. Balina, blok üretimini durdurmasının ardından 143 milyar SHIB tokeninin tamamını Binance’e yatırdı.

Spot On Chain, bir balinanın Shib lansmanından önce BONE anlaşmasını kapattığını ve 866 bin dolar kâr elde ettiğini ortaya çıkardı. Şu anda balinanın elinde hiç BONE tokenı bulunmuyor. SHIB fiyatı son 24 saatte yüzde 9 düştü ve fiyat şu anda 0.0000091 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000090 dolar ve 0,0000099 dolardır.

Bu arada BONE ve LEASH tokenleri yüzde 20 düştü. BONE fiyatı şu anda 1,32 dolardan işlem görürken LEASH fiyatı 449 dolardan işlem görüyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin