featured

SHIB, XRP ve bu 2 altcoinin balina aktivitesi artıyor! Alım için bir fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftanın başından bu yana SHIB, XRP gibi birçok altcoin büyük bir katalizör olmadan güçlü bir satış baskısı altına girdi ve Bitcoin ETF etrafındaki iyimserlik azaldı. Bununla birlikte son zincir üstü verilere göre balina aktivitesinde de bir artış söz konusu. Şimdi daha yüksek balina aktivitesi gören bazı altcoinlere bir göz atalım.

Shiba Inu (SHIB) ağustos analizi:

Memecoin Shiba Inu (SHIB), ağustos ayında güçlü kazançlar elde eden fiyatıyla kripto tüccarlarının radarına girdi. Bununla birlikte SHIB fiyatı güçlü bir geri çekilmeye girdi ve basın zamanında 5,4 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,000009304 dolar fiyatla yüzde 8 düşüşle işlem görüyor.

Shiba Inu’yu içeren ve değeri 1 milyon dolar veya daha fazla olan işlemlerin sayısında kayda değer bir artış var. Ağustos ayının başlarındaki önemli artışına rağmen SHIB’nin büyük cüzdanlarının çoğu fiyatı geri çekildiği için şu anda önemli işlemler gerçekleştiriyor. Şu anda SHIB ağustos ayında yüzde 8,6’lık bir artış yaşamıştır.

İlginç bir şekilde Shiba Inu’nun Shibarium’u saatler önce yayına girmesine rağmen fiyat hareketi düşmeye devam ediyor. Bu klasik bir söylentiyi al haberi sat olayıdır.

XRP ağ balina etkinliği artıyor!

XRP davasından sonra temmuz ayındaki büyük fiyat artışlarının ardından, XRP fiyatı bu ay ağustos ayında büyük bir geri çekilme yaşadı. Yaz aylarında XRP, SEC’in Ripple’a karşı açtığı davanın başarısız olması ve ABD’nin XRP’yi menkul kıymet olmayan bir ürün olarak sınıflandırması nedeniyle dikkat çekmişti.

Fiyatı 0,83 doların üzerine çıktıktan sonra, projenin piyasa değeri düştü ve 0,59 doların altına indi. İlginç bir şekilde balinalar son zamanlarda daha aktif hale geldi ve bu da muhtemelen beklenen birikim aşamasına işaret ediyor. XRP’nin ağustos ayındaki performansı yüzde 16,8’lik bir düşüş göstermiştir.

SHIB

Sandbox (SAND) ve PancakeSwap (CAKE)

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, Sandbox (SAND) ve PancakeSwap’in (CAKE) zincir üstü faaliyetlerde ani bir artış gördüğünü bildirdi.

Sandbox, ilk günlerinde büyük ilgi gören daha küçük sermayeli bir varlık olarak ortaya çıktı. Ancak son aylarda proje diğer altcoinlere kıyasla daha önemli düşüşler yaşadı. Şaşırtıcı bir şekilde pazartesi günü 100 bin doların üzerindeki tutarları içeren balina işlemlerinde kayda değer bir artış oldu. SAND’ın ağustos ayındaki performansı yüzde 15,3’lük bir düşüş gösterdi.

Pancake Swap’ın cazibesi, 2021’in sonlarında kripto boğa koşusunun sona ermesinden bu yana biraz azaldı. Buna rağmen proje aktif kalmaya devam ediyor ve zaman zaman maceracı yatırımcılara hitap eden fiyat dalgalanmaları ve önemli oynaklıklar sergiliyor.

İlginç bir şekilde, varlık kısa süre önce 100 bin dolar ve üzeri balina işlemlerinde iki haftanın en yüksek seviyesine tanık oldu ve bu popüler token için potansiyel gelişmelere işaret etti. Ağustos ayında CAKE’in performansı yüzde 8,7’lik bir düşüş göstermiştir. Balina faaliyetlerindeki artışın mutlaka birikim anlamına gelmediğini unutmayın.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin