featured
Print

Son dakika: Kripto para borsası Gemini XRP mevduatlarını açtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Perşembe günü kripto borsası Gemini, XRP’ye ticaret desteğinin çok beklenen duyurusunu yaptı. XRP tokenı artık borsadaki mevduatlar için kullanılabilir hâle getirilirken XRP/USD eşleşmesi için alım satım desteği yakında etkinleştirilecek.

Gelişme, ABD merkezli kripto borsaları Coinbase, Kraken ve Crypto.com’un ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı açılan Ripple davasındaki son kararın ardından bu borsaların altcoini yeniden listelemesi gelişmelerinden sonra geldi.

Gemini’nin XRP ticaretini ne zaman başlatacağı belirsizliğini koruyor!

Kripto para borsası Gemini XRP’nin yeniden listeye alınması, ABD pazarının WEB 3.0 ekosisteminin daha da genişlemesi için kilit öneme sahip olmasıyla birlikte kripto pazarı için memnuniyet verici bir harekettir. 21 Temmuz 2023’te CoinGape, borsanın tokenı platformunda yeniden listeleme planları hakkında bir ipucu verdiğini bildirdi.

Gemini

Yapılan açıklamada, şu an itibariyle yalnızca token mevduatlarının açıldığı ve ticaretin yani alım satım işlemlerinin yakında etkinleştirileceği belirtildi.

“Gemini’nin büyüyen ve desteklenen ağlar listesine yeni bir blok zinciri ekleyerek XRP Ledger (XRP) desteğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. XRP artık Gemini’de para yatırmak için kullanılabilir. XRP için alım satım da bunu takip edecektir.”

Genel olarak perakende yatırımcılara yapılan token satışlarının menkul kıymet olmadığı yönündeki Ripple davası özet kararı, Amerika Birleşik Devletleri içinde ve dışında XRP topluluğu için yeni bir olasılık dalgası yarattı.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin