featured

Son dakika: Binance ve Binance.US ABD SEC ile anlaşmaya vardı, işte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance ve Binance.US, Binance Global’in Binance.US cüzdanlarına ve sistemlerine erişimini kısıtlamak için ABD SEC ile önerilen şartnameye ulaştı. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance ve yan kuruluşu Binance.US, federal bir yargıcın onayını bekleyen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile önerilen bir anlaşmaya vardı.

Önerilen anlaşmanın bir parçası olarak yalnızca Binance.US çalışanları ABD merkezli kripto para borsasındaki müşteri fonlarına erişebilecek. Binance Global yetkililerinin, soğuk ve sıcak cüzdanlar da dâhil olmak üzere tüm cüzdanların özel anahtarlarına, diğer donanım cüzdanlarına ve Binance.US’nin dâhili sistemlerine ve kontrollerine erişimi kısıtlanacak.

Binance ve SEC önerilen anlaşmayı kabul etti

ABD Columbia Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne 16 Haziran’da sunulan önerilen şart ve rıza emri bildirimine göre davacı ABD SEC ve davalılar Binance Holdings ve Binance.US bir anlaşmaya vardı.

SEC

Anlaşmaya göre hiçbir Binance Holdings yetkilisi Binance.US’nin donanım cüzdanları ve Amazon Web Services araçları gibi sistemleri de dâhil olmak üzere cüzdanlarına erişemeyecek. Ayrıca Binance.US, önümüzdeki birkaç hafta içinde ABD SEC ile işletme giderleri ve tahmini maliyetler de dâhil olmak üzere ayrıntılı bir mali tablo paylaşacak.

Bu hamle, yargıcın ABD SEC ve Binance.US’den, Binance’in ABD merkezli kolunun varlıklarını dondurmak için bir kısıtlama emrini onaylamasından ziyade bir anlaşmaya varmalarını istemesinin ardından geldi. Borsa, varlıkların dondurulmasının ABD’deki işlerini potansiyel olarak sona erdireceğini ve eylemin “gereksiz” olduğunu söyledi.

Haberin ardından kripto para piyasası toparlandı ve Bitcoin ve Ethereum fiyatları yüzde 5’er artışla sırasıyla 26700 dolar ve 1755 dolara yükseldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin