featured

Son dakika: Binance, düzenleyici işlemlerin ortasında Solana çiftini delist etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, çarpıcı bir kararla Solana’yı (SOL) içeren bir işlem çiftini listeden çıkarmayı tercih etti. Listeden çıkarma kararı, Binance’in yerel stablecoin’i Binance USD (BUSD) ile bağlantılı sürekli vadeli işlemlerle ilgilidir ve 28 Ağustos’ta işleme konması planlanmaktadır.

Eş zamanlı olarak kripto para borsası, bu alım satım aracı için maksimum kaldıraç oranını da azaltıyor. Listeden çıkarılmaya kadar geçecek ara dönem boyunca kaldıraç oranı yarıya indirilecek ve 10x ile sınırlandırılacak. Özellikle duyurudan önce pozisyon almış olan yatırımcılar bile bu değişikliklerden muaf değil.

Binance, tasfiyeye devam ediyor!

Bu hamle, kripto para borsasının operasyonlarını düzene sokmayı amaçlayan son eylem dizisinin bir parçasıdır. Borsa, bu ayın başlarında Litecoin (LTC) ve Dogecoin (DOGE) gibi BUSD ile bağlantılı çiftleri hedef alarak sistematik bir temizlik gerçekleştirdi. Ayrıca Cardano (ADA) ile bağlantılı kaldıraçlı tokenler gibi düzenleyici kaygıları olan araçlar da kesintilerle karşı karşıya kaldı.

Binance

Bu eğilim, borsanın şu anda özellikle ABD Adalet Bakanlığı (DoJ) ve SEC’ten gelen yoğun düzenleyici incelemeye kadar izlenebilir. Yıl boyunca, borsa çok sayıda yüksek profilli soruşturmayla karşı karşıya kaldı ve bir çekişme dönemini başlattı.

Destana ek olarak Binance kısa süre önce Tek Euro Ödeme Alanı (SEPA) sistemini kullanan Avrupalı kullanıcıları için Euro (EUR) para çekme ve yatırma işlemlerini durdurdu. Kullanıcıları fonlarına erişmek için net bir zaman çizelgesinden yoksun bırakan askıya alma, endüstri uzmanları arasında kaşları kaldırdı. Eski bir SEC yetkilisi olan John Reed Stark, Twitter’da endişelerini dile getirerek düzenleyici makamların konuyu yakından araştırması gerektiğini öne sürdü.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin