featured
Print

Son dakika: Binance, bu 2 altcoini delist etti! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, perşembe günü Cardano (ADA) ve Polygon (MATIC) kontratlarının önümüzdeki hafta listeden çıkarılacağını duyurdu. Borsa, ADABUSD ve MATICBUSD sürekli sözleşmelerinin kaldıraç ve marj katmanlarını bugün ayarlayacak ve plana göre otomatik bir uzlaşmanın ardından bunları listeden çıkaracak.

Binance, Cardano ve Polygon kontratlarını delist ediyor!

Kripto borsası Binance, 10 Ağustos’ta yaptığı resmi bir duyuruda USDⓈ-M ADABUSD ve MATICBUSD sürekli sözleşmelerini listeden çıkaracağını söyledi. Binance tüm pozisyonları kapatacağı ve 17 Ağustos saat 09:00 UTC’de otomatik uzlaşma gerçekleştireceği için kullanıcılardan gerekli değişiklikleri yapmaları istendi.

Buna ek olarak Binance, ADABUSD ve MATICBUSD sürekli sözleşmelerinin kaldıraç ve marjin kademelerini bugün UTC saatiyle 12.30’da ayarlayacak. Ancak bu hamlenin BUSD desteğinin kesilmesine mi yoksa SEC’in Cardano ve MATIC’i Binance ve Coinbase’e karşı açılan davalarda menkul kıymet olarak göstermesine mi yanıt olarak geldiği belli değil.

Binance, temel olarak hem Cardano (ADA) hem de Polygon (MATIC) sürekli kontakları için kaldıraç oranını azaltıyor. Kullanıcıların 17 Ağustos 08:30 UTC’den itibaren ADABUSD ve MATICBUSD için yeni pozisyon açmalarına izin verilmiyor. Bu arada Cardano ve Polygon yöneticileri, SEC’in ADA ve MATIC’in menkul kıymet olduğuna ilişkin iddialarını reddetti. Ripple vs SEC davasındaki özet yargı kararı bir miktar netlik getirmeye yardımcı oldu.

ADA ve MATIC fiyatları baskı altında

Cardano ve Polygon fiyatları, SEC’in menkul kıymet olduğuna inandığı tokenler arasında göstermesinin ardından baskı altında kalmaya devam ediyor. ADA fiyatı son 24 saatte yüzde 0,5 düştü ve fiyat şu anda 0,29 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,297 ve 0,301 dolar. Ayrıca işlem hacmi son 24 saatte yüzde 30 azaldı ve bu da tüccarlar arasında ilgi eksikliği olduğunu gösteriyor.

MATIC fiyatı da son 24 saatte yüzde 0,5 düştü ve fiyat şu anda 0,69 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,682 dolar ve 0,698 dolardır.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin