Binance

Son dakika: Binance bir Avrupa ülkesinden daha lisansını geri çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Binance; İngiltere, Belçika, Kıbrıs ve Hollanda’daki son kayıt silme işlemlerinin ardından Avusturya’daki lisans kaydını geri çekti. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, küresel çapta mali düzenleyicilerden gelen düzenleyici zorluklar nedeniyle artan sıkıntıların ortasında başka bir Avrupa ülkesindeki lisans kaydını geri çekiyor. Konuya aşina olan kişilere göre, borsanın yan kuruluşu Austria GmbH, Avusturya mali düzenleyicisi FMA’dan lisans başvurusunu iptal ediyor.

Binance Avusturya’da kaydını sildirdi

Kripto para borsası Binance, Avrupa’da artan düzenleyici zorluklar ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir davanın ardından çeşitli Avrupa ülkelerindeki lisans başvurularını kaldırmaya devam ediyor. Kripto borsası şu anda yalnızca Fransa, İtalya, İspanya, Polonya, İsveç ve Litvanya’da lisansı bulunuyor.

Binance

Finance Forward’ın haberine göre Binance Austria GmbH, Avusturya Finansal Piyasa Otoritesi’nden (FMA) sanal varlık hizmet sağlayıcı lisansını geri çekti.

Bir şirket sözcüsü, “Düzenleyicilerle yaptığımız görüşmelerin ayrıntılarını veremiyoruz, ancak kripto para borsasının faaliyet gösterdiği her yerde taahhütlerimize uygun hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kripto para borsası kısa süre önce İngiltere, Hollanda, Belçika ve Kıbrıs’taki sanal varlık hizmet sağlayıcıları (VASP) kaydını geri çekti. Kripto borsası, önümüzdeki yıl beklenen MiCA düzenlemesiyle tam uyumlu kalmak için çalışıyor. Bu düzenleme, kripto firmalarının herhangi bir ülkede lisans alarak Avrupa Birliği genelinde yasal olarak faaliyet göstermeleri için bir pasaport sağlayacak.

Bu arada kripto borsası, önemli bir operasyon merkezi olarak gördüğü BAE’deki hizmetlerini genişletmek istiyor. Borsanın CEO’su “CZ” daha önce ülkenin net kripto düzenlemelerine ve kripto endüstrisine yönelik dostane bir yaklaşıma sahip olduğunu söyledi.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin