Bitcoin dalgalanması: BTC düzeltme yaşıyor ve yönünü arıyor
Bitcoin dalgalanması: BTC düzeltme yaşıyor ve yönünü arıyor

Son Bitcoin fiyat düşüşü bir fırsat mı yoksa boğa tuzağı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, hafta sonunu en yüksek seviyesinden %20’den daha fazla değer kaybederek geçirdi. Bitcoin fiyatları Pazartesi öğleden sonra yükselişe geçti ve hafta sonunda lider kripto para alım satım işlemlerini iki ay içinde en yüksek seviyeye çıkaran zorlu kazanımlardan vazgeçti.

Bitcoin değerinin yüzde 10’unu sildi

Kripto para birimi, Cumartesi gününün en yüksek fiyatı olan 4.217 doların %10’unu sildi. Cumartesi günü, en iyi bilinen kripto para birimi Bitcoin 24 Aralık’tan bu yana ilk kez 4.200 doları aştı. Ancak ertesi gün şiddetli bir düşüşle önde gelen kripto para biriminin bir saatten az bir sürede 3.800 doların altına gerilediği görüldü. Think Markets UK’in baş pazar analisti Naeem Aslam, konuya yönelik şunları söyledi:

Gerçek şu ki hafta sonu boyunca kripto pazarındaki devasa hamleler hakkında anormal bir şey yok. Benim için en önemlisi, mevcut düşüşün yalnızca önceki düşükler ihlal edilmediğinde büyük olasılıkla bir fırsat olacağı… Ancak önceki düşükleri geçersek, kripto pazarındaki son rallinin bir boğa tuzağı olduğu doğrulanacak.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin