Pundi X'in başarısı: Samsung Galaxy S10 sistemine XWallet’i entegre etti
Pundi X'in başarısı: Samsung Galaxy S10 sistemine XWallet’i entegre etti

Samsung desteğiyle yükselebilecek kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Samsung’un en yeni akıllı telefon serisi olan S10’a kripto para birimi cüzdanını entegre edeceği haberi, kripto topluluğundaki herkesi heyecanlandırdı. Dijital varlıkları dünyanın önde gelen akıllı markalarında bulma yeteneği, heyecan için çok büyük bir nedendir. Ancak, dijital cüzdan hakkında şu anda çok az şey biliniyor olduğundan beklemek en iyi seçenek olabilir.

Samsung ile anlaşabilecek 6 kripto para

Mobil İş Zirvesi’nin son duyurularına ve kripto topluluğuna giren söylentilere bakarsanız, potansiyel olarak altı proje var.

Bitcoin ve Ethereum

Samsung sunumunda iki ana kripto para birimi gösterildi. İki üst kripto para biriminin katılımının açık gerekçesi büyük olasılıkla dijital ödeme yöntemleriyle ilgili olacaktır.

Samsung S10 temassız ödeme Europay, Mastercard ve Visa (EMV) işlevlerine sahip olacak, aktif küresel ödemelerle, cihaz POS olarak çalışacaktır. Büyük olasılıkla, Bitcoin ve Ethereum ödeme para birimi olarak kullanılmaktadır. Potansiyel olarak daha fazlası olabilir, fakat şu anda bu ikisi sadece belirtilenlerdir.

Enjin (ENJ)

Enjin’in Samsung için en iyi cüzdan olduğu ve Enjin logosu Samsung’un Mobil İş Zirvesi sunumunda göründüğü anlaşılıyor. Cep telefonu operatörü, Enjin ile kendi Blockchain cüzdanlarına çözüm bulmak için çalışmış görünüyor. Enjin, oyunlara odaklanan bir Blockchain ekosistemidir, ancak aynı zamanda dünyanın en güvenli mobil kripto para birimi cüzdanını sunmaktadır. Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve ERC20, ERC721, ERC1155, tokenleri için tasarlanmıştır. Bu göz önüne alındığında, Samsung’un muhtemelen oyunlaştırma ve esnek olmayan tokenleri (NFT) de dahil olmak üzere, cüzdanına ERC20 ve Litecoin tokenleri ekleme olasılığı vardır.

Basic Attention Token (BAT)

Asia Crypto Today’de sızan görüntüde, Basic Attention Token (BAT) logosu, Samsung Blockchain anahtar deposunda bulunan Enjin cüzdanında görülebilir. Bu, Samsung ile BAT arasında bir ortaklığa dair söylentilere yol açtı. Token dijital reklamcılığa odaklanarak kullanıcıların BAT kullanarak içerik oluşturucularına tavsiyelerde bulunabilecekleri Brave web tarayıcısına entegre edilmiştir. İçerik oluşturucular daha sonra BAT reklam platformunda reklamlar satın alabilir. Hala tek bir görüntü sızıntısına dayanan bir söylenti, ancak Brave tarayıcısı Samsung’ta da görünebilir?

ICON (ICX)

Dijital kimlik, Samsung dijital cüzdan da sunar. Daha önce ICON’un 2018’in ortalarında Samsung ile ortaklığa girdiği belirtilmişti. Her iki şirket de Kore merkezlidir, bu yüzden işbirliği yapma şansı çok yüksektir. ICON daha önce, dünyanın ilk ortak Blockchain kimlik doğrulama servisi olan CHAIN ​​ID özelliğini sundu. Bu konuda son aylarda çok az şey söylenmiş olsa da, CHAIN ​​ID, Blockchain ekosistemini ICON aracılığıyla birbirine bağlayan ICON platformunu kullanıyor. CHAIN ​​ID dijital kimlik akıllı telefonun kilidini açmak ve güvenli bir işlem yapmak için yeni bir form gibi görünüyor. ICON Medium sayfasında belirtilene göre, “CHAIN ​​ID, bilgisayar korsanlığı girişimleri gibi bireysel başarısızlık noktalarını önler ve kullanıcıların finansal işlemler için daha uygun ve güvenilir bir ortam oluşturmasını sağlar.”

Cosmo Chains (COSM)

Cosmo Chains dApp Cosmee, Samsung dijital cüzdanına katılımı sağlayan Samsung sunumunda da mevcuttur. Her ne kadar bu dApp’ın başından beri sunulmasının tam nedeni açık olmasa da, Cosmo Chain müşterileri ve şirketleri karşılıklı olarak faydalı bir güzellik ekosistemi aracılığıyla birleştirmeye odaklanır. Cosmee dApp, “dünyanın ilk Blockchain tabanlı güzellik topluluğu platformu” olduğunu iddia ediyor. Ayrıca Cosmo bir ICON ortağı olduğunu da belirtiliyor.

Tüm projelerin Samsung ile çalışmadığı doğrulansa da, bu sadece bir topluluk görüşü. Duyurunun ardından birkaç paraya baktığımızda, Enjin (ENJ), Cosmo (COSM) ve ICON (ICX) hepsi önemli bir fiyat artışı gördü.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin