Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor
Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor

Son Bitcoin çöküşünde Binance’de bir ilk yaşandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun zamandır Bitcoin 4.000 dolarlık bir baraja sahipti ve kripto para biriminin bu barajı aşması, piyasada çok fazla heyecan ve toparlanma oluşturdu. Birçok kişi bunun ruh halindeki bir değişikliğe işaret edebileceğini ve boğanın hemen köşede olabileceğini düşündü.

Bitcoin işlem hacmi ATH’ye ulaştı

Bununla birlikte, kripto para biriminin fiyatı 3.700 dolara düştüğü için destek seviyeleri test edildi ve neyse ki frenleme yapılabildi. Fakat, işlem hacmi çok fazla oldu, bu yüzden dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance, aşırı yüklendiğini bildirdi.

Bitcoin düşmeye başladığında işlem hacmi 11 milyar dolara yükseldi. Bu ticaretin birçoğu Binance’den geçti ve bir bozulmaya neden oldu, ama aynı zamanda kripto para birimi piyasasında yenilenen bir ilgiye işaret etti.

4.000 dolara yükselmeden önce, Bitcoin ticaret hacmi yaklaşık 7 milyar dolar olmuştu, ancak fiyattaki böyle bir düşüşün ardından bile, hacim 10 milyar dolar civarındaydı.

Binance kısmi kesinti yaşadı

Ticaret hacmi bakımından pazardaki en büyük borsa olan Binance, fiyat dalgalanmaları nedeniyle hafta sonları sunulan hizmetlerle ilgili bazı sorunlarla karşılaştı.

Hatta borsa CEO’su, ticaretteki artışın sistemlerini nasıl tahrip ettiğini açıklamak için Twitter aracılığıyla bir açıklama yaptı. Changpeng Zhao, birkaç saat önce borsa işleminin ticaret sisteminde rekor bir yük yaşadığını söyledi.

https://twitter.com/cz_binance/status/1099693065416040448

Kripto para birimi piyasalarında Aralık 2017’den bu yana çok şey değişti. Oynaklık büyük ölçüde düştü, fiyat elbette önemli ölçüde düştü ve bununla birlikte kripto para birimi piyasasına yatırım yapma konusundaki genel heyecan kayboldu.

Daha az heyecan ve hareket ile piyasadaki likidite, bu durum fiyatın ayı döngüsünden çıkmasını zorlaştırdı. Ancak, daha yüksek işlem hacmi ile artan bu ilgi ile, kripto para birimi piyasasının oynaklığının geri dönmesi ve genel büyümenin hala gerçekleşmesi olası gözüküyor.

U.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin