Coinbase'den coşturan Ripple (XRP) haberi geldi!
Coinbase'den coşturan Ripple (XRP) haberi geldi!

Sıcak gelişme: Coinbase, XRP’yi listeledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsası Coinbase, XRP’nin Coinbase Pro’da listelendiğini bildirdi. Uzun zamandır beklenen lansman başlangıçta ABD (New York hariç), İngiltere, Kanada, Singapur, Avustralya ve Avrupa Birliği’ndeki ülkelerde hizmet verecek.

Coinbase, XRP’yi USD, EUR ve BTC çiftlerinde listeleyecek

Borsadan yapılan açıklama şu şekilde:

25 Şubat 2019 günü sabah 10’da, Coinbase Pro’da XRP transferlerini kabul etmeye başlayacağız. İşlemlerden en az 12 saat önce mevduat kabul edilmeye başlanacak. Lütfen, gelen transferlerde XRP hedef etiketinin belirtilmesi gerektirdiğini unutmayın. Platformda yeterli miktarda XRP temini sağlandığında, XRP/USD, XRP/EUR ve XRP/BTC emir defterlerinde alım satım işlemleri yapabilirsiniz.

Ayrıca, Coinbase, platformda daha fazla dijital varlık listelemek için sürekli çalıştığını söylüyor. Geçen yıl bir San Francisco şirketi, uzun vadede platformuna binlerce kripto para birimi eklemeyi planladığını şu şekilde söyledi:

Bugün platformumuza eklenebilecek yüzlerce kripto para birimi görüyoruz ve gelecekte binlerce kriptoyu desteklemenin temelini oluşturacağız.

Son birkaç ay boyunca Coinbase Pro, platformda desteklenen tokenlerin kataloğunu aktif olarak genişletmektedir. BAT ve Kasım ayında gizlilik odaklı altcoin Zcash (ZEC) ‘nin ardından Ethereum Classic (ETC) desteği Ağustos 2018’de eklendi.

Coinbase’e XRP’nin eklenmesi uzun zamandır beklenen bir haber oldu. Ocak 2018’de Coinbase CEO’su Brian Armstrong, XRP desteğinin kısa vadede borsaya eklendiğine dair söylentileri reddetti. Armstrong’un açıklamasının ardından, XRP’nin piyasa değeri 148 milyar dolardan 126 milyar dolara düştü.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin