10 altcoin
En çok değer kazanan 10 altcoin

Son 7 günde Bitcoin karşısında en çok değer kazanan 10 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta kripto para piyasalarında 2017 dönemini anımsatan küçük çaplı bir altcoin sezonu yaşandı. Bitcoin fiyatları durağan hareket etmesine rağmen bazı altcoin fiyatlarında %100’ün üstünde değer artışı gözlendi.

Uzun zamandır durağan seyreden XRP fiyatlarında bile Bitcoin’i geride bırakacak değer artışı yaşandı. Geçen haftaya damga vuran diğer kripto paralar Chainlink (Link), ATOM ve Cardano (ADA) oldu. Aşağıdaki grafikte toplam piyasa değeri 700 milyon doların üstünde olup da Bitcoin’den daha iyi performans sergileyen 10 altcoin listesini görüyoruz.

En çok değer kazanan 10 altcoin

10 altcoin

Geçen hafta Cumartesi günü (04.07.2020) 2.73 dolardan işlem gören Cosmos (ATOM) yazının kaleme alındığı saatte 4.28 dolardan işlem görüyor. Yani bir hafta önce 100 dolarlık Cosmos alsaydınız şu an 157 dolar paranız olurdu.

Cosmos’u sırasıyla Stellar (XLM) ve VeChain (VET) takip ediyor. Ünlü oteller grubu InterContinental Hotel Group’un VeChain’in blockchain teknolojisinden destek aldığı açıklandı. VET coin fiyatlarında bugün %10’un üstünde değer artışı yaşanıyor. VET, 1.76 cent’ten alıcı buluyor.

Listede bulunan Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) fiyatlarında Ethereum 2.0 ve Shelley güncellemesi çalışmaları pozitif yönde etkili oluyor. Cardano, Shelley güncellemesini Ethereum 2.0’a göre daha belirgin yürütüyor. 30 Temmuz’da güncellemenin ilk aşaması başlatılacak. Ethereum 2.0 ise muhtemelen 2021’e kalacak.

Cointelegraph

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin