featured

Piyasadaki hareketliliğin ortasında Solana ve Cardano nasıl mücadele ediyor? İşte ADA ve SOL fiyatında son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Solana ve Cardano analiz: Kripto para piyasası son zamanlarda hareketli fiyat hareketlerinin eşiğinde. Lider kripto para birimi Bitcoin’in 35.000 dolar zirvesinden 33.800 dolara düşüş yaşaması bugün ise yeniden 34.000 dolar seviyesini görmesi bunun bir göstergesi. Bu piyasa hareketlerinden altcoinler de etkileniyor. Solana (SOL) ve Cardano (ADA), kripto para piyasasında daha geniş karmaşıklıklarını yansıtan bir tablo çiziyor.

Solana ve Cardano’nun hızlı büyümesi yavaşlayacak mı yoksa devam mı edecek? Oldukça az sayıda insan tam da bu konuyu merak ediyor. Bu iki altcoinin yatırım yapmaya değer olup olmadığını görmek için mevcut piyasa koşullarının teknik ayrıntılarına dalalım.

Özetlemek gerekirse bir zamanlar kripto para dünyasında potansiyel bir güç merkezi olarak görülen Solana, şu anda bağlantıları ve merkezileşme sorunları nedeniyle şüphecilikle karşı karşıya. Bununla birlikte ADA, cüzdan adreslerinin çoğunun zararda olması sorununu yaşıyor.

Solana yerini sağlamlaştırmak için mücadele ediyor!

Kripto para piyasasında potansiyel bir Ethereum katili olarak lanse edilen Solana, son zamanlarda yaşanan gelişmeler ile biraz gölgede kalmaya başladı. Özellikle kripto para dünyasındaki büyüme ve benimsenme artarken SOL kendini bir dönüm noktasında buluyor. Ayrıca ağın özellikle FTX kripto para borsası ve Alameda Research ile olan bağlantıları, bazı yatırımcılar ve analistler arasında şüpheciliğe yol açan bir tartışma konusu hâline gelmiştir.

Şu anda 18,55 dolar ile 22,99 dolar aralığında işlem gören altcoin 27,52 dolarda bulunan 10 Günlük Hareketli Ortalama, SOL’ın yönünde son zamanlarda aşağı yönlü bir eğilim olduğunu gösteriyor. Ayrıca önemli destek seviyeleri 11,28 dolar ve 15,73 dolar olarak belirlenmiş olup bir düşüş durumunda potansiyel fiyat tabanlarına işaret etmektedir.

22,39 dolardaki 100 Günlük Hareketli Ortalama ise fiyat hareketine daha geniş bir bakış açısı sağlarken 24,62 dolar ve 29,06 dolar direnç seviyeleri, varlığın yukarı yönlü yolculuğunda karşılaşabileceği potansiyel tavanlar olarak hizmet etmektedir.

Solana

Solana’nın bu mevcut görünümüne analistlere göre çeşitli faktörler etki ediyor. Bir analist, işlemlerin potansiyel olarak önden yürütülmesi nedeniyle ortaya çıkan çeşitli zorlukların altını çizdi.

Ağın merkezileşmesi, bir başka önemli endişe kaynağı olurken Solana’nın arkasındaki teknolojinin, bu zorlukların üstesinden gelmek için yeterli donanıma sahip olmayabileceğine dair bir gelecek belirsizliği korkusu yaşanıyor. Solana’nın kripto hiyerarşisindeki konumunu yeniden kazanmak için bu zorlukları dikkatle aşması gerekir.

Cardano fiyatı önemli bir kavşak noktasında

Cardano fiyatının son performansı azalan karlılığın bir resmini çiziyor. Veriler, Cardano blok zincirindeki cüzdan adreslerinin yüzde 94,13 gibi şaşırtıcı bir oranının zararda olduğunu ve geriye yalnızca yüzde 5,87’lik bir kazanç kaldığını gösteriyor. Bu keskin tezat, Solana ve Ethereum gibi emsalleriyle karşılaştırıldığında daha da belirgin hâle geliyor.

Bununla birlikte akıllı sözleşmeler gündeme geldiğinde Launchpad XYZ iyi bir alternatif oluyor. Çok yönlü bir platform olan Launchpad XYZ; Web3 alanındaki ürünlere kolay erişim sağlarken aynı zamanda tokenlara ve hatta ICO’lara ulaşımı mümkün kılıyor.

Güncel teknolojileri takip eden yatırımcılar için önemli bir fırsat sunan Launchpad XYZ, NFT ve kripto para sektörüyle ilgili analizler yapmayı herkes için kolaylaştırıyor. Bunu yaparken akıllı verilerle kullanıcıların daha bilinçli yatırımlar yapmasına olanak tanıyor.

Siz de şimdi Launchpad XYZ ön satışına katılın!

Projenin kapsamı incelendiğinde Launchpad XYZ  dijital varlık meraklıları için geniş kapsamlı bir dizi hizmeti kapsıyor. Bunun yanında Launchpad XYZ kullanımı da oldukça kolay! Satın almak isteyen yatırımcılar ön satış sayfasından kredi kartı veya ETH, USDT kullanabilir, cüzdan bağlama işleminden sonra LPX tokenı alabiliyorlar.

Cardano (ADA) fiyat analizi:

Cardano (ADA) fiyat ölçümleri, piyasa dinamikleri hakkında fikir vermektedir. Şu anda 0,240 ile 0,263 dolar arasında işlem görüyor. 10 Günlük Hareketli Ortalama 0,260 dolara sabitlenmiş durumda ve bu da nispeten istikrarlı bir kısa vadeli fiyat hareketine işaret ediyor. Buna karşılık, 0,269 dolarlık 100 Günlük Hareketli Ortalama, fiyat yörüngesinin daha uzun bir görünümünü sunuyor.

  • Geri dönüş noktası olarak 0,205 dolar ve 0,227 dolarlık destek seviyeleri işaretlenmiş.
  • 0,272 dolar ve 0,294 dolarlık direnç seviyeleri ise yukarı yönlü ivmeye işaret ediyor.

Cardano (ADA) aktif bir geliştirme ekosistemine sahiptir ve geliştirici faaliyeti açısından önemli kilometre taşlarına ulaşılmıştır. Zincir üzerindeki kârlılık ölçümleri ise somut bir büyümeyi göstermiyor.

 

nulltx


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin