Solana ve Cardano fiyat analizi: Artış beklentisi bulunuyor mu?
Solana ve Cardano fiyat analizi: Artış beklentisi bulunuyor mu?

Solana ve Cardano fiyat analizi: Artış beklentisi bulunuyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çoğu kripto varlığı, Pazartesi günü yaşanan düzeltmeyi sildikten sonra Salı gününe tek haneli kazançlar ile başladı.

Bitcoin son 24 saatte %1,5 artarak 62.882 dolardan işlem görürken Ethereum %2,4 artışla 4.233 dolardan işlem görüyor. Binance Coin ise pazartesi günü 480 doların üzerinde tutunmayı başardı ve yükselişe geçebilmesi için güncel olarak 486 ve 500 dolarda yer alan direnç noktalarını kırması gerekmekte.

Solana

Solana, Bitcoin ile birlikte yükselen altcoinler arasında lider olmaya devam ediyor. Geçen hafta SOL, 200 doların üzerine çıktı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 215 dolara geçti ve 218 dolara kadar yükseldi. Yazı yazarken, SOL destek buldu ve 207 dolardan işlem görüyor.

Bu arada SOL, desteği 200 dolarda yeniden test etmesi muhtemel artan bir genel baskıyla karşı karşıya görünüyor. MACD göstergesi halihazırda bir satış sinyaline sahiptir ve bu ihtimal onaylanırsa, başka bir geri çekilme görülebilir.

Büyüyen düşüş eğilimi dört saatlik grafiğe dayalı MACD göstergesi tarafından destekleniyor. Ek olarak RSI geri çekildikçe, düzeltmeyi destekleyen oranlar artabilir.

Cardano

Beşinci en büyük kripto para birimi olan Cardano, 70 milyar dolarlık pazar payına ve son 24 saatte tahakkuk eden 1,5 milyar dolarlık işlem hacmine sahiptir. Agresif bir şekilde büyüyen bir yükseliş hareketinin ortasında, yazı yazılırken 2,18$’da sallanıyor.

ADA, 2,5$’daki potansiyel yukarı yönlü artışı nedeniyle yaklaşık altı hafta içinde durgun kaldı. Öte yandan, boğalar 2 dolarlık desteğin her ne pahasına olursa olsun savunulmasını sağladı. Fiyat şu anda önemli bir trend çizgisi direncinin üzerindeyken, Cardano’nun günü arz bölgesinin üzerinde kırmızı ile kapatma yeteneği daha yüksek.

100 SMA günlük SMA tarafından ADA’ya sağlanan acil destekle güne başlayarak, boğaların lehine olma ihtimali artıyor gibi görünüyor. MACD ve RSI’ye göre, boğalar üstünlük sağladı. Cardano’nun yükseliş trendini doğrulamak için en az 2,5 doların üzerinde olan 50 günlük SMA’nın üzerinde günü kapatması gerekiyor.

 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin