Bu altcoin gözünü çılgın yükselişe dikti! Kemerleri bağlayın
Bu altcoin gözünü çılgın yükselişe dikti! Kemerleri bağlayın

Bu altcoin gözünü çılgın yükselişe dikti! Kemerleri bağlayın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain’ler arası ağı ölçeklendirme Harmony yeni bir boğa koşusuna girdi. ONE tokeni mevcut fiyat seviyelerinde durdurulamaz görünüyor ve yıl sonuna kadar 1 doları hedefleyebileceği belirtiliyor.

Harmony tam fiyat keşif modunda ve kritik direnci kırdıktan sonra daha yüksek seviyelere doğru ilerliyor gibi görünüyor.

Harmony (ONE) gözünü yüksele dikti

Ayın başından bu yana, Harmony’nin yerel tokeni ONE, %126 artışla dikkat çekti. Yukarı yönlü hissiyat, ONE tokeninin fiyat keşif moduna girmek için 0,225 dolarlık direnç bariyerini aşmasına izin verdi. Şimdi yeni rekor seviyelere ulaşmasını engelleyen çok az duvarla karşı karşıya.

Teknik açıdan bakıldığında, Harmony’nin Mart ayının sonundan bu yana yaptığı fiyat hareketi, günlük grafikte önemli bir fincan ve kulp modeline yol açtı. Bu tür bir teknik model, yükseliş trendini gösteren bir artış sinyali olarak kabul edilir ve uzun vadeli fırsatları tespit etmek için kullanılır. Harmony’nin şimdi, yıl sonundan önce 1 dolara ulaşabileceğini görebilecek %200’lük olası bir yükselişe bağlı olduğunu gösteriyor.

Böyle bir yükseliş hedefi, kupanın dibi ile formasyonun kırılma seviyesi arasındaki mesafe ölçülerek belirlenir ve bu mesafe koparmadan yukarı doğru uzatılır.

Harmony, 0,225 dolarlık desteğin üzerinde kalmaya devam ettiği sürece iyimser görünüm geçerli olacaktır. Bu seviyedeki herhangi bir zayıflık belirtisi, yatırımcıları satmaya ve potansiyel kayıplardan kaçınmaya teşvik edebilir. Eğer bu gerçekleşirse, ONE tokeni düşüş senaryosunda 0,16 doları hedefleyecektir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin