featured

Solana (SOL) yatırımcılarının beklediği gün yaklaştı: Fiyat, büyük bir geri dönüş yapabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), iki ay boyunca aralıksız bir düşüşe tanık oldu. Bu aşağı yönlü hareket sonucunda 32,13 dolardaki zirvesinden mevcut fiyatı olan 18,3 dolara geriledi. Bu, toplamda %43 oranında şaşırtıcı bir değer kaybı yaşadığı anlamına gelmektedir. İlginç bir şekilde tüm bu düzeltme aşaması, birbirine yakınlaşan iki trend çizgisi içinde gerçekleşti. Sonuç olarak grafikte alçalan bir kama modeli oluştu.  Tarihsel olarak, bu tür modeller genellikle üst dirençten bir kırılma sonrası büyük yükseliş hareketlerinin habercisi olmuştur. Ancak Solana yükselişe hazır mı yoksa sırada daha fazla düşüş mü var?

Solana (SOL)

Grafikteki düşen kama modeli, yeniden yükselişin başlayabilmesi için önemli bir fırsat yaratıyor. Düşen SOL fiyatı 16 dolar seviyesinde yüksek talep baskısına tanık olabilir. Genel trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma gerçekleşmesi durumunda ise yeni bir toparlanma rallisi başlayabilir.

Solana için gün içi işlem hacmi 411,5 milyon dolardır. Bu da %0,11 oranında küçük bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

SOL fiyatı, son 24 saat içinde %3,5’lik bir sıçrama yaşadı. Bu hareketi ile yatırımcılar arasında bir umut kıvılcımı yaratmayı başardı. Ancak bu bölgenin son zamanlarda zorlu bir engel olduğu kanıtlandı ve üç ayrı girişime rağmen yukarı yönlü fiyat hareketleri reddedildi.

Trend çizgisi, yatırımcıların önemli satış baskılarından etkilendiği bir sıcak nokta haline geldi. Şimdi, kripto dünyasında FTX iflas duruşmalarıyla ilgili dedikodular varken Solana, bu trend çizgisi direnci tarafından reddedilerek kendisini bir kez daha ateş hattında bulabilir. Aşağı yönlü ivme güçlenirse gözde altcoin’in fiyatı %11 oranında bir düşüş daha yaşayarak 16,5 dolar seviyesine gerileyebilir.

Yükseliş eğiliminin kesin olarak başlayabilmesi için SOL fiyatının yukarıda belirtilen direnç noktasını kırması gerekiyor. Bir çıkış rallisi fiyatı ilk olarak 22,21 dolara yükseltebilir. Bu seviyenin ardından hedefler sırasıyla 25,43 dolar ve 32 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Solana (SOL) fiyatında bir düzeltme daha gelebilir mi?

Büyük resme bakıldığında fiyatın 16 dolara düşmesi, Solana fiyatını son yedi aydır yörüngesini şekillendiren yükselen bir kanal modelinin önemli destek trend çizgisine getirecektir. Bu destek kaybedilmediği sürece Solana için güvenlik ağı görevi görmeye devam edecek. Yani, bu kritik destek felaket niteliğindeki düşüşleri engellemeye devam edecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin