featured

Chainlink (LINK) fiyatındaki düşüşe rağmen balinaların birikimi devam ediyor: Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan oracle ağıyla bilinen kripto para birimi Chainlink (LINK), kalıcı bir düşüş eğilimiyle boğuştuğu için son günlerde zorlu bir dönemle karşı karşıya. Kripto alanındaki bazı olumlu gelişmelere rağmen LINK’in fiyatı düşüş eğiliminde ve olumlu haberlerden yararlanamadı.

Fiyatta beklenen artışı sağlayamayan dikkate değer olaylardan biri de Swift’in Chainlink deneyinin başarıyla tamamlanmasıydı. Bankalararası mesajlaşma devi Swift, kripto topluluğunda heyecan yaratan ve Chainlink’i içeren denemeler yapmıştı.

Ayrıca, yatırımcılar arasındaki sosyal hacim ve duyarlılık arttı. Bu da, token sahiplerinin fiyatı yükseltmek konusunda heveslerinin yüksek olduğunun bir göstergesidir.

Chainlink (LINK) kısa vadeli desteği kaybetti

Altcoin’in grafikleri aracılığı ile yapılan teknik analiz, kısa vadeli destek noktasının kaybedildiğini gösteriyor.  Bu da hafta sonu fiyatta daha fazla düşüş yaşanmasına ve satış baskının artmasına sebep oldu.

4 saatlik grafikteki, 6,2 dolarlık bölge civarında düşüş yönlü bir emir bloğu açıkça görülüyor. Fiyat, 7 Eylül’de kısa süreliğine bu seviyeyi aşmış ve hatta destek olarak yeniden test etmiş ve sonunda bir yükseliş başlatmıştı. Ancak boğalar bu ivmeyi sürdürmekte zorlandı ve kısa süre sonra yeniden düşüş geldi. Sonuç olarak devam eden satış baskısı LINK fiyatını 6,2 dolar seviyesinin altına itti.

Ayılar hâlâ güçlü

Chainlink, bu yazının yazıldığı sırada 5,91 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, son 24 saatte %0,6 oranında değer kaybederken, geçen haftaya göre ise %1,2 oranında bir düşüş yaşadı. Hem fiyat hareketi hem de teknik göstergeler, LINK fiyatının yakın gelecekte daha fazla kayıpla karşı karşıya kalabileceğini gösteriyor.

İleriye dönük olarak izlenecek bir sonraki önemli destek noktaları 5,7 dolar ve 5 dolar seviyelerinde bulunuyor. Eğer satış baskısı devam ederse LINK fiyatı önümüzdeki gün ve haftalarda bu seviyelere bir düşüş yaşayabilir.

Chainlink LINK

Balinalar düşüş trendinin ortasında birikime devam ediyor

Düşüş eğilimine rağmen, paylaşılan bir rapor kayda değer bir gelişmeyi vurguluyor. 10,000 ile 1,000,000 arasında Chainlink token’ı tutan balinalar, son düşüşten yararlanarak satın alma işlemlerine devam etti.

Tipik olarak bu tür bir balina birikimi, çeşitli borsalarda LINK token’ına olan talebi artırdığı için yatırımcılar arasında olumlu bir duygu yaratma eğilimindedir. Bununla birlikte, sosyal ölçümler Chainlink ekosistemindeki fiyat performansını gölgede bırakmaya devam ederken, bu yükseliş katalizörlerinin altcoin’i mevcut düşüş eğiliminden nihayetinde kurtarıp kurtaramayacağını zaman gösterecek.

NewsBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin