featured

Solana (SOL) fiyatında büyük değişimler: Günlük grafikteki yükseliş işaretleri umut veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL) fiyatı, son üç haftada hafif bir artış göstererek 18 dolar seviyesini destek olarak doğruladı. Böylece fiyat, 18 dolar ile 32 dolar arasında bulunan aralıkta yatay harekete başladı.

Solana fiyatı aralığı kırmak istiyor

SOL için haftalık grafiğin teknik analizi, fiyatın yılın başından bu yana önemli ölçüde arttığını gösteriyor.

Bu artış sırasında hem 18 dolarlık yatay alandan hem de 600 gündür geçerliliğini koruyan uzun vadeli alçalan direnç trend çizgisinden çıkış yaptı.

Altcoin, kırılmanın ardından düşmeden önce 32 dolara kadar yükseldi ve 27 dolarlık alanı direnç olarak doğruladı. Eylül ayının başında fiyat 18 dolarlık yatay alana geri döndü ve yeniden sıçrayarak bu seviyeyi destek olarak doğruladı.

Bu hareket 18 dolar ile 32 dolar arasında bir aralık yarattı. Bu tür aralıklarda fiyat, bunun dışında nihai belirleyici bir hareketten önce yüksek ve düşük aralık arasında konsolide olur.

Solana SOL

Teknik göstergelerden haftalık Göreceli Güç Endeksi (RSI) de düşüş eğiliminde. Çünkü gösterge, 50 işaretinde reddedildi ve altına düştü.

SOL fiyat tahmini: Günlük grafik çok kritik

Belirsiz olan haftalık zaman diliminin aksine, günlük zaman dilimi iki nedenden dolayı daha kararlı bir şekilde yükseliş eğilimi gösteriyor.

İlk olarak 11 Eylül’de kripto para birimi, uzun vadeli bir desteği doğrulayarak buradan bir toparlanma yaşadı. Bu sıçrama, 18 dolarlık yatay destek alanının üzerindeki sıçramayla aynı zamana denk geldi.

Daha sonra 18 Eylül’de fiyat, genellikle yükseliş sinyali olarak kabul edilen alçalan takoz modelinin dışına çıktı. Bu kırılma potansiyel olarak yeni bir yükseliş eğilimi başlatabilir.

Üstelik günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) de aşağı yönlü direnç çizgisini aştı. Bu RSI kırılması aynı zamanda değişen bir trende de işaret ediyor.

Bu göstergeler SOL fiyatındaki kırılmayla birleştiğinde, yükseliş ivmesinin devam edeceğini ve potansiyel olarak %40’lık bir artışın gelebileceğine işaret ediyor.

Ancak yükseliş görünümüne rağmen, destek noktasının kaybedilmesi durumunda %25’lik bir düşüş gelebilir. Bu durumunda gözde altcoin’in fiyatı 14 dolara gerileyebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin