featured

Solana (SOL) fiyat analizi: Mevcut durgunluk fırtına öncesi sessizlik olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL) fiyatı bir süredir konsolide oluyor. Yatırımcılar fiyatta gerçekleşecek bir kırılmayı heyecanla beklerken, yeniden 50 dolara dokunabilme ihtimali var mı?

Kripto para piyasası 2023 yılına dalgalı bir başlangıç yapmıştı. Şu anda, yılın ortasında yaklaşılırken konsolide olmaya devam ediyor. Yatırımcılar, kripto para piyasasında rakiplerini geride bırakabilecek olan sıradaki büyük oyuncuyu arıyor.

Bu şekilde göze çarpan ve yılın en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden bir tanesi Solana (SOL) oldu. Son dört ayda %120’nin üzerinde bir artış kaydeden Solana, hem yatırımcıların hem de analistlerin dikkatini çekti.

Ancak, gözde altcoin’in fiyatı şu anda konsolide oluyor. Peki, Solana 2024’ten önce 50 dolara ulaşabilir mi?

Solana fiyat analizi:

SOL, 2023 yılında en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında bulunuyor. Altcoin’in fiyatı 10 dolar seviyesinden başlattığı yükseliş hareketi sonucunda mevcut fiyatı olan 22 dolara ulaştı. Bu fiyat alanı, 20 dolarda bulunan güçlü bir destek noktasının çok yakınında bulunuyor. Kripto para piyasasının genel olarak konsolide olması ile birlikte Solana da 20 dolar ile 24 dolar arasında işlem görmeye devam ediyor.

Solana (SOL)

50 dolara ulaşabilir mi?

Görünüşe göre SOL fiyatı 20 dolar civarındaki konsolidasyonun ardından toparlanıyor. Gözde altcoin’in fiyatı destek noktasından toparlandı ve hafif bir yükseliş trendi başlattı. Eğer kripto piyasası toparlanmaya devam ederse, SOL fiyatı yakında 24 dolarda bulunan direnç noktasına dokunabilir.

Birçok analist, gözde altcoin’in önceki fiyatı olan 50 dolara ulaşmasını bekliyor. Bununla birlikte SOL, 2023 yılının ilk yarısında zaten iki katına çıkarken, kripto piyasasının değeri ortalama olarak %50 arttı. Solana fiyatının tekrar ikiye katlanarak 50 dolara çıkması için tüm kripto piyasasının en az %50 daha büyümesi gerekiyor. Yani, SOL fiyatının 50 dolara ulaşabilmesi için piyasa lideri olan Bitcoin’in önce 40,000 dolara yükselmesi gerekiyor.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin