Solana tabanlı mesajlaşma uygulaması 3 milyar kullanıcı hedefliyor; Planları ne?
Solana tabanlı mesajlaşma uygulaması 3 milyar kullanıcı hedefliyor; Planları ne?

Solana (SOL) boğaları, bu engeli aşarsa yeni bir ralli başlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı bu hafta içerisinde iki önemli seviye oluşturdu. SOL fiyatı 188,69 dolar ile 200,13 dolar seviyelerinde yer alıyor. SOL grafiği eğer 216 doların üzerinde bir kapanış gerçekleştirirse yeni bir boğa rallisini tetiklemesi beklenebilir.

SOL, 188,69 doların altında bir günlük kapanış gerçekleştirirse eğer %12’lik düzeltmenin başladığının sinyalini verebilir. Solana fiyatı 20 Ekim ile 25 Ekim tarihleri arasında yükseldi ve iki yeni yüksek seviye oluşturdu. Satın alma baskısı, SOL’u daha yüksekte tutamadı, bu da fiyat düzeltmesine yol açtı.

Solana fiyat analizi

Solana fiyatı 25 Ekim’den bu yana %41 arttı ve 218,93 dolarda iki yüksek ve tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi. Bununla birlikte, satın alma baskısı devam edemedi ve %19’luk bir düşüşe yol açarak 176,94 dolarda daha düşük bir dip seviye belirledi. Solana fiyatı bu noktadan sonra %10 oranında yükselirken hâlâ 188,69 dolar ile 200,13 dolar arasında yer alıyor.

SOL yukarıda belirtilen fiyat aralığında kaldığı sürece herhangi bir yöne gittiğini gösteren bir gösterge eğilimi var diyemeyiz. Bununla birlikte, 200,13 doların üzerinde belirleyici bir kapanış, alıcıların geri dönüş yaptığını gösterecek.

Bu aralıkta eğer Solana fiyatı 220,21 dolar yüksek aralığa doğru yönelecek ve bunun üzerinde belirleyici bir günlük mum çubuğu kapanışı olursa eğer yeni bir yükselişin başlangıcı olması beklenebilir. Bu durumda SOL, %161,8 trend tabanlı Fibonacci uzatma seviyesini 384,08 dolar olarak etiketleme şansına sahip. Bu yükseliş %100 artışa denk geliyor.

SOL/USDT 12-hour chart
Solana 12 saatlik grafik

Solana fiyatının yükseliş görünümü, 200,13 doların üzerinde bir günlük mum kapanışı varsayımına dayansa da, bunu başaramazsa bir düşüşle de karşı karşıya kalabilir. Öte yandan, Solana fiyatı 188,69 doların altında bir kapanış üretirse, alıcıların zayıf olduğunu ve ayıların hakimiyeti ele aldığı anlamına gelebilir.

Böyle bir durumda Solana fiyatı en az %9 oranında düşüşle karşı karşıya kalabilir ve %5 Fibonacci düzeltme seviyesini test edebilir. Satış baskısı devam ederse eğer, SOL fiyatının 155,78 dolarlık destek tabanını tekrar ziyaret etmesi muhtemel. Bu düşüş, alıcıların yükseliş trendini yeniden başlatmaya karar verebileceği 188,69 dolardan kabaca %17’lik bir düşüş oluşturabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin