Solana satıcıları kontrolü ele aldı! Fiyat bu seviyelere düşebilir
Solana satıcıları kontrolü ele aldı! Fiyat bu seviyelere düşebilir

Solana satıcıları kontrolü ele aldı! Fiyat bu seviyelere düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana(SOL) fiyatı yaklaşık iki haftadır 100 dolar ile 110 dolar arasında dalgalanıyor ve bu da alım satım yapılmayan bir bölgeye işaret ediyor. Ayrıca, göstergeler 100 dolarlık düşüşü destekleyebilecek bir satış sinyalini yansıtıyor. Ancak, daha fazla fiyat hareketini teyit etmek için gerçek bir kırılma ve günlük mum kapanışı gerekiyor.

Anahtar noktaları

  • 100 dolardan olası düşüş, SOL fiyatını %18 oranında düşürebilir.
  • Düz EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) genel bir yanal ralliyi gösteriyor.
  • Solana kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi, %1,98’lik bir kazanç anlamına gelen 1.7 milyar dolardır.

SOL/USDT Chart

135 dolardan V-top dönüşü SOL fiyatını 100 dolarlık psikolojik desteğe düşürdü. Ancak, bu destekle uyumlu 50 DMA, satıcıların daha fazla kayıp yaşamasını engelledi.

Solana fiyatı yaklaşık iki haftadır 100 dolarlık desteğin üzerinde seyrediyor ancak 110 doların üzerine çıkamadı. Dolayısıyla, bu konsolidasyon küçük bir aralığı yansıtır ve yaklaşan yön hareketinden önce kısa bir duraklama önerir.

Her iki seviyesinden bir çıkış, sonraki ralli için iyi bir giriş fırsatı getirebilir. Satıcılar 100 dolarlık desteği kırarsa, Solana son çeyreğin 80 dolarlık desteğine gerileyerek %18 düşecek.

Bununla birlikte, aralık, 100 dolarda daha yüksek bir dip oluşturabilecek ve fiyatı 137 dolara geri çekebilecek bir yükseliş koparma olasılığına da sahip. Bu nedenle, kırılma ve günlük mumun aralık sınırının ötesinde kapanması nihai kararı verir.

Teknik gösterge

Önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altındaki SOL fiyat ticareti, en az dirence giden yolun aşağı doğru olduğunu gösteriyor. Ayrıca, 20 ve 50 günlük EMA, 100 dolarlık bir destek kırılmasını teşvik eden düşüş eğilimine hazırlanıyor.

MACD göstergesi, düşüş eğilimi gösteren hızlı ve yavaş çizgilerin düşüş bölgesine nüfuz ettiğini ve satış momentumunu hızlandırdığını gösteriyor.

Direnç seviyeleri: 110 dolar ve 122 dolar

Destek seviyeleri: 81 dolar ve 100 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin