featured

Solana ivmesini koruyor: SOL’un fiyatı toparlanmayı sürdürecek mi? İşte en güncel tahminler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap’e göre Solana’nın (SOL) fiyatı son 24 saat içinde biraz düştü. Basın saatine göre altcoin yüzde 1,16 düştükten sonra 28,40 dolardan işlem görüyordu. Fiyattaki 24 saatlik düşüşe rağmen, SOL’un haftalık performansı yüzde 32,30 artarak yeşil renkte kaldı.

Solana, BTC karşısında değer kazandı!

Bununla birlikte altcoin, geçtiğimiz işlem günü boyunca iki piyasa lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) daha iyi performans göstermeyi başardı. Basın saatine göre SOL, BTC karşısında yüzde 2,33 ve ETH karşısında yüzde 2,80 artış gösterdi. Sonuç olarak 1 SOL 0,0009299 BTC ve 0,0146 ETH değerindeydi.

Ayrıca SOL için günlük hacmi yüzde 30’dan fazla düştü. Kriptonun 24 saatlik toplam hacmi 1.680.294.882 dolar olarak gerçekleşti ve bu da bir önceki günün işlem hacmine kıyasla yüzde 32,01’lik bir düşüş anlamına geliyordu.

solana

SOL alınır mı diye düşünen yatırımcı açısından bakıldığında, SOL son 2-3 saat içinde 27,00 dolarlık ana destek seviyesinden toparlandığı görüldü. Sonuç olarak altcoin’in fiyatı mini bir yükseliş hareketine girdi ve basın zamanında 28,60 dolarlık temel direnç seviyesine meydan okumaya çalışıyordu.

Solana, önümüzdeki 3 saat içinde 28,60 dolar direncinin üzerinde bir saatlik mum kapatabilirse bugünkü işlem seansının kapanışından önce bir sonraki direnç seviyesi olan 30,00 dolara tırmanmaya devam edebilir. Öte yandan kriptonun fiyatı önümüzdeki 2 saat içinde 28,60 dolar direnç tarafından reddedilirse Solana grafiğinde yukarıda belirtilen 27,00 dolar desteğini yeniden test etme riski altında olabilir.

SOL’un saatlik grafiğinde aşağı yönlü bir kayan yıldız mum çubuğu oluştu. Bu mum çubuğu formasyonu oluşursa SOL için potansiyel bir düşüş eğiliminin tersine döndüğüne işaret edecektir. Bu senaryoda altcoin bugünkü işlem seansının bitiminden önce 28,60 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için yeterli alım baskısına sahip olmayabilir ve önümüzdeki birkaç saat içinde SOL’un fiyatının düşmesine neden olabilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin