Solana fiyatı rekor seviyeye ulaşırken ağ etkinliği dikkat çekti! Neler oluyor?
Solana fiyatı rekor seviyeye ulaşırken ağ etkinliği dikkat çekti! Neler oluyor?

Solana fiyatı rekor seviyeye ulaşırken ağ etkinliği dikkat çekti! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana’nın fiyatı, son dönemdeki genel kripto piyasasındaki yükselişle birlikte artış gösteriyor ve şu an bir yılın en yüksek seviyesinde işlem görüyor. Solana’daki yükselişle birlikte varlığa yönelik beklentiler de arttı. ETF ve varlık yöneticisi VanEck, Solana hakkında detaylı bir rapor hazırladı. Ayı piyasasında varlığın 2030 yılına kadar 10 dolara ulaşacağını, normal piyasa koşullarında ise 335 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Solana, açık pozisyonların azalmasıyla 1 yılın zirvesine yaklaştı - 1

Açık Pozisyonlar (OI) düşüşü

Ancak bu olumlu görünüme rağmen, Solana’nın açık pozisyonlarında (OI) düşüş yaşanıyor. OI, fiyat artışına rağmen azalıyor, bu da türev sözleşmelerinin miktarının düştüğünü gösteriyor. Santiment’in verilerine göre Solana’nın toplam OI’si, daha geniş kripto pazarının ivme kazanmasıyla 20 Ekim’de 1.252 milyar dolara yükseldi. Ancak varlığın fiyatı arttıkça Solana’nın toplam OI’si düştü. Elde edilen verilere göre Solana’nın OI’si 20 Ekim’den bu yana yüzde 45’lik bir düşüş kaydetti; OI şu anda 686 milyon dolarda bulunuyor.

Buna ek olarak, Solana’nın sosyal medya platformlarında hâlâ popülerliği devam ediyor ve Twitter, Reddit, CoinMarketCap ve Santiment gibi farklı platformlardan ilgi görüyor. Ancak Binance Vadeli İşlemler fonlama oranı kısa pozisyon sahiplerinin uzun pozisyon sahiplerine üstünlük sağlayabileceğini işaret ediyor. Üstelik Santiment verileri, Solana için Binance Vadeli İşlemler fonlama oranının yüzde 0,1 seviyesinde olduğunu gösteriyor.

Solana’nın fiyatı yazının yazıldığı sırada yüzde 9,3 artışla 36,1 dolar seviyesinde ve bir yılın en yüksek seviyesine ulaşmış durumda. Solana’nın piyasa değeri 15.1 milyar dolara ulaştı ve 24 saatlik işlem hacmi yüzde 160 artış kaydederek aradaki farkı 1.5 milyar dolara kapattı.

Son olarak, Solana Labs’ın Solana Incubator programı, Web3 girişimlerine destek sağlama amacıyla tanıtıldı, bu da Solana ekosistemine katkıda bulunan yeni projelere olan ilgiyi artırabilir.

Solana’nın fiyatındaki artışa rağmen açık pozisyonlardaki düşüş, piyasada belirsizlik yaratıyor. Bununla birlikte, Solana hâlâ popüler ve Solana Incubator programı gibi yeni girişimler ekosistemde ilgi yaratmaya devam ediyor.

crypto.news


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin