Solana fiyat tahmini: SOL bu hafta 22 dolara ulaşacak mı?
Solana fiyat tahmini: SOL bu hafta 22 dolara ulaşacak mı?

Solana fiyat tahmini: SOL bu hafta 22 dolara ulaşacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın değerinde bir gün içinde %1,5’un üzerinde bir artış yaşandı. Bu sıçrama, kripto para birimlerinin değerlerini istikrara kavuşturması nedeniyle piyasada rahatlama olduğunu gösteriyor. Solana, geçen güne göre %5’in üzerinde kazanç elde ederek ilk 10 altcoin arasında en iyi performans gösteren oldu.

Solana bir aydan uzun süredir direnç bölgesinin altında işlem görüyor ve birden fazla kırılma girişiminde başarısız oldu. Altcoin yakın zamanda başka bir girişimde bulundu ancak boğalar ve ayılar güç kazanmak için yoğun bir şekilde mücadele ediyor.

Bu ay kripto paranın yaşadığı büyük fiyat dalgalanmasının ardından SOL fiyatı dengelenmeyi başardı ve ayın başlangıç seviyeleri civarında işlem görmeye devam etti.

RSI ortalaması bir haftadan fazla bir süredir orta noktanın altında işlem görüyor ve bunun ardından fiyat son zamanlarda değerinde keskin bir artış göstererek önemli bir alım ve satım gücüne işaret ediyor. Ayrıca ortalamaların aşırı alım aralığında reddedilmesi fiyat belirsizliğine işaret ediyor.

Öte yandan MACD seviyeleri, grafiklerinde yükselen bir histogram sergiliyor ve bu da kripto para için büyük bir fiyat hareketine işaret ediyor. Üstelik grafikler yükseliş eğilimi gösteriyor ve bu da fiyatın önümüzdeki günlerde daha da artacağına işaret ediyor.

Piyasa ivme kazanırsa ve Solana fiyatı direnç bölgesinden çıkmayı başarırsa, kripto para yükseliş hareketi kazanacak ve fiyat yükselmeye devam edecek. Boğalar fiyatı 20,58 doların üzerinde tutarsa Solana coin yükselmeye devam edecek ve hafta sonuna kadar 22 dolarlık direnç seviyesini test edecek.

Aksine, eğer ayılar hakimiyeti kazanırsa SOL coin momentumunu kaybedecek ve değerinde düşüş yaşanacaktır. Dahası, eğer kripto para 19,61 dolarlık destek seviyesini tutamazsa, fiyatın yakında 18,65 dolarlık alt destek seviyesini test etmesi kaçınılmaz.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin