featured

Solana, Ethereum’u gölgede mi bırakıyor? Wall Street’in en iyi altcoin seçimi ortaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SOL eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal’ın dikkatini çekti ve kısa süre önce onu öne çıkan altcoin seçeneklerinden biri ve Ethereum’un hakimiyetine potansiyel bir rakip olarak ilan etti.

Yeni bir röportajda Pal, Solana’nın benzersiz güçlü yönlerini vurgulayarak rakipsiz hızını ve performansını, hatta ödeme devi Visa’nın onu tercih ettiği platform olarak seçmesine neden olan niteliklerini vurguladı.

Pal, SOL’a duyduğu heyecanı ortaya koyarak onu en önde gelen altcoin tercihlerinden biri ve Ethereum dışındaki en umut verici proje için bir yarışmacı olarak nitelendirdi. Kripto uzmanı ayrıca Solana’nın kurucu ortağı, halk arasında Toly olarak bilinen Anatoly Yakovenko’nun kripto para dünyasındaki artan etkisine de ışık tuttu.

Pal’ın SOL üzerindeki yükseliş duruşu, Visa gibi devlerin bile dikkatini çeken özellikleri olan hızından ve olağanüstü performansından kaynaklanıyor.

Pal dedi ki:

“Peki, Visa neden Solana kullanıyor? Çünkü hızlı. Hızlı ve iyi bir iş çıkarıyor.”

Bu düşünce Solana’nın Ethereum’a kıyasla farklılığını ortaya koyuyor ve bu blok zinciri ekosistemleri arasındaki bağlantı potansiyeline işaret ediyor. Visa’nın kısa süre önce Solana’da stabilcoin mutabakat yeteneklerine girdiğini duyurması, sektördeki güvenilirliğini daha da artırıyor.

Solana: Son piyasa performansı ve genel görünüm

Pal’ın iyimser görünümüne rağmen grafikler Solana için farklı bir hikaye anlatıyor. 5 Ağustos’ta SOL, fiyatı 22,73 dolarlık önemli destek seviyesinin altına düştüğü için düşüş eğilimli bir piyasa yapısı yaşadı. Ardından ağustos ortasında, kripto para birimi keskin bir düşüş yaşadı ve son zirvesinden yüzde 23,8’lik şaşırtıcı bir düşüşe tanık oldu.

Şu an itibariyle Solana bu düşüş trendinin pençesinde kalmaya devam ediyor ve piyasa yapısı henüz bir tersine dönüş belirtisi göstermiyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) kritik 50 puanın altında seyrederek hâkim düşüş momentumunun altını çiziyor. Boğalar için önemli bir savunma hattı 16,94 dolardaki yüzde 78,6’lık geri çekilme seviyesidir.

solana

Analistlere göre bu destek seviyesinin test edilmesi uygun bir satın alma fırsatı sunabilir ve potansiyel olarak 25,5 dolar, 29 dolar ve iddialı 32 dolarlık yerel zirveleri hedefleyebilir. Bununla birlikte 15,5 doların altına bir düşüş, yüzde 78,6’lık geri çekilme seviyesinde yükselişin tersine dönme umutlarını geçersiz kılacaktır.

newsbtc

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin