featured

XRP fiyat tahmini: Boğalar 0,5 dolar desteğini alırken 1 dolara ulaşmak için ralli yapacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP fiyatı yüzde 2,5 artışla 0,5052 dolara yükselerek en iyi performans gösteren kripto paralar arasında yer alıyor. Sınır ötesi para transferi tokenı, bir sonraki yükseliş lansmanına acil desteği olan 0,5 doların üzerinde, psikolojik 1 dolarlık dirence giden yolu temizleyebilecek ilk kırılma hedefi olan 0,56 dolara hazırlanıyor.

XRP boğaları ters H&S desen kırılmasını besliyor

Eylül ayında 0,4588 dolara ilk düşüş ve devam eden toparlanma ile karakterize edilen fiyat hareketi, ters bir baş ve omuz (H&S) modeli oluşturdu. Eğer 0,51 dolarlık boyun çizgisi direncinin üzerinde beklenen kırılma doğrulanırsa XRP fiyatı yüzde 10’luk bir hareketi temsil eden 0,56 dolara tırmanabilir.

Ters H&S, normal H&S formasyonunun tam tersidir. Onaylandığında yükseliş trendinin tersine dönmesine neden olur. Yatırımcılar, alım emirleri vermeden ve formasyonun yüksekliğine eşit bir kırılma öngörmeden önce fiyatın boyun çizgisi direncinin üzerine çıkmasını bekler.

Boğalar 0,51 dolarlık acil direncin üzerinde kazanç elde etmeye çalışırken 0,5 dolarlık destek her ne pahasına olursa olsun savunulmalıdır. Boğalar bu ayın başından beri bu desteğin üzerinde yer almak için mücadele ediyor.

Para Akışı Endeksi (MFI) alıcıların üstün olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca XRP piyasalarına giren ve çıkan para miktarını da karşılaştırıyor. Giriş hacmi çıkış hacmini aşmaya devam ederse XRP yükseliş trendini sürdürecektir. Bununla birlikte MFI 80’in üzerindeki aşırı alım bölgesine ulaşırsa uzun pozisyonların kapatılması veya dikkatli ilerlenmesi gerektiğine işaret edebilir.

xrp

SuperTrend gibi göstergeler, XRP fiyatını takip ederken yükseliş görünümünü güçlendirir. Bu endeks, piyasadaki oynaklığı ölçmek için ortalama gerçek aralığı (ATR) dikkate alır. XRP’nin altında tutulduğunda en az dirençli yolun yukarı yönlü olduğu anlamına gelir.

XRP topluluğu Ripple’ın temmuz ayında SEC’e karşı kazandığı zaferi kutlayacağı bu ayın sonundaki zafer partisini de dört gözle bekliyor. Ripple’ın etkinlik sırasında halka arz olasılığı ve mahkemeye gitmekten kaçınmak için ajansla bir uzlaşma da dahil olmak üzere çeşitli duyurular yapması bekleniyor. XRP fiyatının 29 Eylül’deki “Uygun Parti” sırasında ve sonrasında iyi bir performans göstermesi bekleniyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin