featured

Solana ağında dikkat çeken gelişmeler: Yeni ATH gelmeden önce bilmeniz gereken her şey…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL) fiyatının, yakın zamanda önemli ölçüde yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması bekleniyor.

Solana ağının etkinliği, DeFi protokolleri ve meme coin’leriyle büyüyerek daha fazla kullanıcının ilgisini çekiyor. Mevcut teknik göstergeler ise önümüzdeki haftalarda SOL fiyatı için potansiyel bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Blockchain dünyasının öne çıkan oyuncularından bir tanesi olan Solana, şu anda akıllı sözleşmeleri ölçeklenebilir hâle getirmeye odaklanıyor. Son aylardaki dikkat çekici artışı önümüzdeki haftalarda yeni bir yükseliş rallisi başlatabileceğine işaret ediyor. Solana yaklaşık 109 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Mevcut veriler, gözde altcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşmak için bir atılım yapmaya hazır olduğuna işaret ediyor.

SOL fiyatı şu anda 190 dolar civarında işlem görüyor ve ATH seviyesine yalnızca %26 oranında uzak.

Solana ağı, yaklaşık 4,8 milyar dolarlık toplam kilitli değer (TVL) ve yaklaşık 3 milyar dolarlık stable coin’i ile büyük bir web3 merkezi haline geldi. Ethereum (ETH) ağı tartışmasız web3 lideri olmaya devam etse de Solana ağı, DeFi protokollerinden kaynaklanan zincir içi faaliyetlerin arttığını kaydetti.

Blockchain’in zincir üstü faaliyetlerine daha yakından bakıldığında gelişen bir ekosisteme sahip oldıüı görüyor. Solana’nın web3 ekosisteminde ortalama 1,2 milyar dolarlık bir işlem hacmi var. Bu da onun kripto dünyasındaki artan önemini vurgulamaktadır.

Solana boğaları güçleniyor

Mart ayını olumlu bir şekilde kapatan SOL, Nisan ayında da iyi bir ivme yakalayabilir. Özellikle boğaların önümüzdeki haftalar konusunda iyimser hissetmesi ağ için pozitif bir gelişmedir. Haftalık ve günlük grafiklerin analizine göre SOL fiyatının yükseliş potansiyelinin yüksek olduğu görülüyor. Grafiklerdeki yükselen üçgen modeli de bu tezi desteklemektedir.

Peki, Solana fiyatı için sırada ne var?

Eğer gözde altcoin, 205 dolarda bulunan direnç noktasını başarılı bir şekilde kırabilirse yukarı yönlü yeni bir ralli tetiklenecektir. Başlayacak olan yükseliş sonucunda SOL fiyatının 218 dolar ile 230 dolar arasında bulunan bölgeye hareket etmesi bekleniyor. Bu kritik bölge, günlük grafikteki 0,5 ve 0,618 Fibonacci seviyeleriyle aynı hizadadır ve yükseliş potansiyelini vurgulamaktadır.

Solana ekosistemi emin adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam ederken, meme coin dünyasının en yeni oyuncularından bir tanesi olan Slothana ön satışı da başlatıldı.

Slothana: Meme coin dünyasının en yeni üyesi

Stres dolu kripto para piyasasına sakinlik getirmeyi hedefleyen Slothana, Solana ekosisteminde öne çıkan projelerden bir tanesi oldu. Şu anda ön satış aşamasında olan projeye, giriş için herhangi bir üst limit bulunmuyor.

Slothana Ziyaret Edin

Tembel hayvanı maskot olarak seçen Slothana projesinin dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi hızlı bir şekilde tokenları cüzdanlarınıza ekleyebilmenizdir. Çünkü, resmi web sitesi aracılığı ile 1 SOL tokenı karşılığında 10,000 SLOTH tokenı herhangi bir bekleme süresi olmadan hızlıca alınabiliyor. Proje şimdiye kadar 7 milyon doların üzerinde fon toplamayı başardı. Solana meme coin’leri etrafındaki heyecan da hesaba katıldığında, yüksek bir fiyat potansiyeline sahip olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin