Solana ağında, açıklanmayan 12 milyon kripto para daha olduğu iddia edildi!
Solana ağında, açıklanmayan 12 milyon kripto para daha olduğu iddia edildi!

Solana ağında, açıklanmayan 12 milyon kripto para daha olduğu iddia edildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana piyasanın en iyi kripto paraları arasında adını duyurmaya devam ederken yeni bir iddia ile gündeme geldi. Piyasadaki en iyi performans gösteren kripto paralar arasında kalırken, Solana’nın aslında 12 milyon daha kripto parası olduğu söyleniyor.

Cyber ​​Capital’in CEO’su Justin Bons, Solana projesinin bir “piyasa yapıcı” cüzdanında gizlenmiş 12 milyon tokene sahip olduğunu ve dolaşımdaki arzın aslında tokene sahip olduğunu ve bu da toplam dolaşımdaki arzın 8 milyon yerine 20 milyon olduğunu söylüyor.

Justin Bons’a göre Solana, ek 12 milyon paylaşılmayan kripto parayla ilgili gerçekleri gizlemeye çalışıyor. Üçüncü taraf bir denetimin ardından proje yetkilileri tarafından “saklanan kripto paraları” açıklayan bir Medium makalesine yol açan “gizli” cüzdan bulundu.

Ekip yaptığı açıklamada bu kripto paraların piyasa oluşturmak amacıyla kullanıldığını söyleyerek savunma yaptı. Ekip ayrıca, başlangıçta piyasa yapıcıya ödünç verildiklerinden bu yana 30 günlük bir süre içinde bu paraları yakma sözü veriyor.

Bons’a göre 23 Mayıs tarihinde Solana, ödünç verilen toplam 11.3 milyon tokenin 3.3 milyonunu geri aldığını açıkladı. Bons, sözünü yerine getirmek için Solana’nın sekiz milyon yeni kripto para çıkardığını ve daha sonra yaktığını söylüyor.

Şu anda, Solana’nın dolaşımdaki arzı, başlangıçta belirtilen 8 milyonu geride bırakıyor. Tüm bunlara rağmen 12 milyon kripto paranın ne olacağı belirsizliğini koruyor. İhraçla ilgili sorunların yanı sıra, Solana’nın fiyatı düzenli yükselişini sürdürüyor ve Ağustos ayından bu yana en iyi performans gösterenler altcoinler arasında yer alıyor. Solana’nın fiyatı son aylarda %739 yükseldi ve şu anda pazar düzeltmesi veya konsolidasyonun yanı sıra geçen hafta %20’lik bir büyüme ile 247 dolar seviyesinden işlem görüyor.

 u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Gürsu mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin