SOL

SOL yüzde 15’lik artışla yeniden ilk 10’a girdi, BTC 31 bin doları hedefliyor: İşte kripto para piyasasında son durum!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Solana’nın yerel tokenı haftalık ölçekte en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor ve en büyük 10 dijital varlık arasına geri döndü. Bitcoin dün 31.000 doları aşmayı denedi ancak başarısız oldu ve o zamandan beri bu seviyenin sadece birkaç santim altında kaldı. Altcoinler bugün daha sakin, BCH ve AAVE birkaç önemli kazanan olarak ortaya çıkarken LTC ve AVAX biraz kırmızıda.

BTC fiyatı 31 bin doları hedefliyor!

Bitcoin geçtiğimiz perşembe günü 31.600 dolara kadar yükselerek 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak ayılar kontrolü ele geçirdi ve varlığı sert bir şekilde güneye iterek saatler sonra 29.700 dolara düşürdü.

Kripto para hafta sonu geldiğinde bir miktar toparlanmayı başardı ve cumartesi ve pazar günlerinin çoğunda 30.000 doların üzerinde kaldı. Pazartesi günü büyük bir değişiklik yaşanmadı ancak asıl değişiklik salı sabahı geldi.

SOL
TCUSD. Kaynak: TradingView

Bitcoin bir kez daha 31.000 dolara yükseldi, ancak son haftalarda birkaç kez olduğu gibi onu yaklaşık bin dolar kadar güneye çeken büyük bir ret ile karşılaştı. Bununla birlikte varlık iyi tepki verdi ve şu anda 31.000 dolardan yaklaşık 300 dolar uzakta işlem görüyor. Bu nedenle piyasa değeri 600 milyar dolardan biraz daha az ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti CMC’de yüzde 50’ye yükseldi.

SOL yeniden en büyük 10 dijital varlık arasına girdi!

SOL ile birlikte alternatif coinler pazartesi günü bir miktar geri çekildi ancak dün etkileyici günlük artışlar kaydederek atağa geçti. Bugün ise manzara oldukça farklı, neredeyse hepsinde çok az ya da hiç büyük hareket yok.

ETH, BNB, DOGE, TRX, DOT, ADA, UNI, LEO ve LINK hafifçe yeşile dönerken XRP, MATIC, LTC ve AVAX önemsiz kayıplar yaşadı. Bitcoin Cash ilk 20’de en fazla yükselişi (yüzde 3,5) gerçekleştirerek 280 doların üzerine çıktı. AAVE, ilk 100’den günlük olarak en çok değer kazanan (yüzde 6,5) ve 75 dolardan işlem gören kripto para oldu.

SOL, haftalık ölçekte en iyi performans gösteren coin olarak ortaya çıktı ve 24 saatlik grafikte hiçbir hareket göstermemesine rağmen 22 dolara ulaştı. Toplamda kripto piyasa değeri CMC’de yaklaşık 1,190 trilyon dolarda nispeten sabit kaldı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin