featured

Doğru tahminleriyle tanınan üst düzey analist, Bitcoin için uyarıda bulundu: BTC düşüşe geçiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in (BTC) 2018 ayı piyasası dip seviyesini doğru tahmin eden bir analist, kripto kralı için aşağı yönde daha derin bir hareket öngörüyor. Takma isimli analist Bluntz, 223.600 Twitter takipçisine sahip ve BTC’nin dört saatlik grafikte düşüş eğilimlini inceleyerek bu sürecin devam edeceğini tahmin ediyor.

Bluntz’a göre, Bitcoin’in kısa zaman dilimindeki fiyat hareketi, kripto kralının ivme kaybettiğini ve şimdi Bitcoin’i 28.000 doların altına gönderebilecek bir ABC düzeltmesi için hazır göründüğünü gösteriyor. Analist sözlerine şöyle devam ediyor:

“Bitcoin’de dört saatlik keskin bir oluşum var. Görüşümü biraz güncelliyorum ve şimdi daha derin bir düşüş bekliyorum, sadece 29.000 dolarlık basit bir taramadan biraz daha fazla, şimdi 27.000 dolar bölgesine (bir hareket) gibi düşünüyorum.”

BTC’de ani bir ters dönüş yaşanabilir!

Bitcoin’in analistin senaryosunu takip etmesi hâlinde analist, aşağı yönlü hedefine ulaştıktan sonra BTC için ani bir tersine dönüş öngörüyor. Tüccarın grafiğine göre tersine dönüş muhtemelen BTC’yi 31.500 dolarlık direncinin üzerine çıkaran ve yaklaşık 33.800 dolara giden bir ralliyi tetikleyecektir.

Diğer kripto analisti Inmortal da BTC’nin yükseliş ivmesini yeniden kazanmadan önce psikolojik desteği kısa süreliğine 30.000 dolarda kırdığını görüyor. Tüccara göre, BTC’nin derhal tersine dönmesini ve 32.000 dolara doğru yükselmesini beklediği için desteğin altındaki hareket muhtemelen bir ayı tuzağı olacak. Analist düşüncelerini şöyle özetliyor:

“> Desteği kırmak için hafta başında düşüş

> İnsanlar kısa vadeli gidiyor.

> Tuzağa düşerler.

> O zaman sıkıştırmadan önce geri almayı uzatmaya çalışırız.

Bu benim çok isteyeceğim bir düzen.”

BTC
Kaynak: Inmortal/Twitter

Bu arada kripto stratejisti Rekt Capital, Bitcoin’in mevcut konsolidasyonunun, Bitcoin’i yukarı yönde nihai bir patlama için hazırlayan başka bir yeniden birikim aşaması olduğuna inanıyor.

“Belki de yeteri kadar sabırlı olursak Bitcoin’in başka bir yeniden birikim noktasında olduğunu ve bunun sadece bir zaman meselesi olduğunu fark edeceğiz.”

Rekt Capital/Twitter

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin