featured

SOL fiyat tahmini: Yukarı yönlü hareketin devam etmesi için gerekli şartlar nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL) fiyatı, yukarı yönlü bir ivmeye sahip olması sebebiyle geçtiğimiz hafta önemli kazanımlar elde etti.

Gözde altcoin’in fiyatı şu anda 20 dolarda bulunan kritik bir eşiğe yaklaşıyor. Yatırımcılar, Solana’nın bu kilit direnç noktasını aşmasını heyecanla bekliyor.

SOL, son 24 saat içinde %1,02’lik mütevazı ama kayda değer bir artış göstererek 19,31 dolara yükseldi. Ancak asıl gündemde olan şey geçen hafta kaydedilen %20,87’lik etkileyici yükselişidir.

SOL

Solana, son 30 günün 18’ini yeşil geçirdi. Böylece token satış fiyatına kıyasla olumlu bir performansla dokuzuncu sırada yer aldı.

Geçen yıl boyunca gözde altcoin, bu dönemde ilk 100 kripto para biriminin %86’sının gerisinde kalarak %46’lık önemli bir düşüşle karşı karşıya kalmıştı. Bu bakış açısı, Solana’nın uzun vadeli performansını değerlendirirken dikkatli olunması ve bütüncül bir değerlendirme yapılması gerektiğinin altını çiziyor.

Fiyat tahmini

CoinCodex’in fiyat tahminine göre gözde altcoin’in fiyatı %11,01 oranında bir düşüş kaydederek 10 Temmuz tarihine kadar 17,16 dolar seviyesine gerileyecek.

Ancak, teknik göstergeler bundan 1 ay sonra gözde altcoin’in fiyatının 25,52 dolara yükselebileceğini gösteriyor.

Şu anda SOL fiyat hareketinin mevcut eğilimi ayıların lehine ve Korku ve Açgözlülük Endeksi 61’de bulunuyor. Dolayısıyla teknik göstergeler, dikkatli davranılması gerektiğini gösteriyor. 200 günlük basit hareketli ortalamanın altında işlem gören gözde altcoin, aşırı alım belirtileri gösteriyor. Bu da yakın zamanda olası bir düzeltme olabileceği anlamına gelmektedir.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin