featured

SOL fiyat tahmini: Altcoin yeni bir yıllık zirveye ulaşabilir mi? İşte SOL fiyatı için olası senaryolar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisi, büyük kripto para birimlerinin fiyatlarında önemli bir değer kazanmasıyla sağlam bir yükseliş haftası sergiledi. Ayrıca SOL fiyatı, bir hafta içinde yüzde 27’nin üzerinde değer ekleyerek elit coinlerden daha iyi performans gösterdi.

Solona fiyatında neler oluyor?

  • Solona fiyatı  23,0 dolar ve 24,25 dolar arasında kapalı bir aralıkta işlem gördü.
  • Kısa bir süre altcoin fiyatı 21,17 ila 23 dolar arasında konsolide oldu.

Altcoinin fiyatı, ekim ayının başından bu yana sabit bir değerde çok az değişimle ilgi gördü. Bu da dijital para yatırımcılar arasında bir ilgisizlik olduğunu gösteriyor. Dijital para daha sonra değerinde bir düşüş yaşadı ve fiyatın destek seviyesini düşürmesine neden oldu.

SOL kripto para birimi daha sonra bir hafta boyunca 21,17 ila 23 dolar arasında konsolide bir aralıkta işlem gördü. Bu süre zarfında fiyat önemli destek bölgesini kırmaya çalıştı, ancak boğalar fiyatı sağlam tuttu. Bunu takiben kripto para ivme kazandı ve 23 dolardaki direnç seviyesinden çıktı ve değer kazanmaya devam etti. Ancak bu direnç seviyesi 24.25 dolarda reddedildi.

Ayrıca fiyatın bir süre trend çizgisi etrafında dolaştığı görüldü. Altcoinin fiyatı kısa süre önce kritik direnci 24.25 dolardan kırmak için başka bir girişimde bulundu ve piyasada yükseliş anını ateşleyerek başarılı bir şekilde kırmayı başardı.

SOL fiyatı kritik direncin üzerine çıktı!

SOL coin ivme kazanmaya devam etti ve kısa bir süre sonra 26 dolarlık üst direncinden çıktı, ancak fiyat 28.49 dolarda reddedildi ve ardından fiyat seviyeye yakın işlem gördü. Solana fiyatı son zamanlarda yükselen bir kanal modeli oluşturdu ve yakında sonucu tahmin edilemeyen bir kırılmayı test etmesi bekleniyor.

MACD, grafiğinde sabit bir yeşil histogram göstererek kripto para için devam eden büyük bir fiyat hareketine işaret ediyor. Ayrıca MACD ve sinyal hatları olumlu eğilimi sürdürerek fiyatın önümüzdeki günlerde değer kazanmaya devam etmesini öneriyor.

SOL
Güncel SOL fiyatı

SOL fiyatı için olası senaryolar…

Boğalar gücü elinde tutmayı ve 28.49 dolar direnç seviyesinden çıkmayı başarırsa altcoin ivme kazanacak ve yakında 30 dolarlık üst direnç seviyesini test etmek için koşacak. Ayrıca boğalar ivme kazanmaya devam ederse yükselmeye devam edecek ve önümüzdeki günlerde yılın en yüksek seviyesi olan 32,2 doları test edecek.

Tersine ayılar boğaları alt ederse grafiklerden yorumlanacağı üzere trend tersine dönerse fiyat ivme kaybedecek ve altcoinin fiyatı 26 dolarlık destek seviyesini test etmek için düşeşe geçecektir. Bu olası senaryoya ayıların hâkim olması da mümkün. Eğer ayılar piyasaya hakim olmaya devam ederse fiyat bir düşüş daha yaşayacak ve önümüzdeki günlerde altcoinin fiyatı 24,25 dolarlık alt destek seviyesini test edecektir.

SOL coinin yanında yatırımcılarının dikkatini Meme Kombat çekiyor. Kripto para ön satışlarından biri olan bu meme coin, bir Oyna-Kazan (P2E) oyunu olarak tasarlanmıştır. Bu ürün ile oyunda token kazanmak mümkün. Diğer kullanıcıların arena savaşlarına dair bahis oynayan kullanıcıların tahminleri doğruysa MK kazanma şansı yakalıyor.

Şimdi Meme Kombat satın alın.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin