featured

Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselirken Bitcoin Minetrix 10 kat kadar artış gösterebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BlackRock’ın spot Bitcoin ETF onayına ilişkin haberlerin yanlış olduğu ortaya çıkarken Bitcoin Minetrix yükselişe geçti. Ayrıca piyasanın haberlere verdiği tepki SEC’in yeşil ışığının yükseliş potansiyelini gözler önüne serdi. Artık “Sahte ETF Mumu” olarak adlandırılan bu olayla birlikte Bitcoin fiyatı birkaç dakika içinde yüzde 10 artarak 30 bin dolar sınırını aştı.

Yanlış bilgi ortaya çıktığında bile BTC, ilk düzeltmenin ardından güç göstermeye devam etti. O zamandan bu yana en büyük kripto para birimi 30 bin dolarlık direnci tekrar aştı ve hatta sahte haber pompasının en yüksek seviyelerinin üzerine çıktı. Bugün Bitcoin fiyatı geçtiğimiz hafta yüzde 11 artışla 29.700 dolar civarında işlem görüyor.

Uzmanlar Bitcoin üzerindeki alım baskısının, kripto para yatırımcılarının ETF onayını öne almasının bir sonucu olduğuna inanıyor. JPMorgan’a göre spot bir Bitcoin ETF onayı yakın ve SEC muhtemelen “ilk hamlenin avantajını” ortadan kaldırmak için aynı anda birden fazla başvuruya yeşil ışık yakacak.

Bir BTC boğa rallisi, sıradan yatırımcıların Bitcoin madenciliği yapmasını ve pasif ödüller kazanmasını kolaylaştıran yeni bir kripto para birimi olan Bitcoin Minetrix tokenine de büyük olasılıkla fayda sağlayacaktır. Bitcoin Minetrix ön satışı üç haftadan biraz daha uzun bir sürede 2 milyon dolara yakın para topladı.

Şimdi Bitcoin Minetrix satın alın!

Uzmanlar Bitcoin fiyatının yükseleceğini düşünüyor!

JPMorgan’ın raporuna göre SEC’in onayı muhtemelen Ark Invest’in spot Bitcoin ETF başvurusu için son tarih olan 10 Ocak’tan önce gelecek. Raporda, SEC’in Grayscale’e karşı kaybına itiraz etmeme kararının, bir BTC ETF’sinin her an gelebileceğine dair kesinlikle olumlu bir işaret olduğu vurgulanıyor.

JPMorgan bu konuda iyimser olan tek üst düzey kurum değil. Bernstein analistleri de SEC’in “2024’ün başlarında” birden fazla ETF başvurusunu onaylayabileceğini belirtti. Benzer şekilde ARK Invest’in CEO’su Cathie Wood da yakın zamanda verdiği bir röportajda SEC’in kripto para ETF konusundaki davranışının değiştiğini ve en üst düzey finansal gözlemcinin şirketiyle giderek daha yüksek bir oranda etkileşime girdiğini açıkladı.

Aslında Galaxy Digital’den Mike Novogratz, Bitcoin ETF’sinin 2023’ün sonundan önce onaylanabileceğine inanıyor. Bloomberg’in kıdemli ETF Analisti Eric Balchunas da benzer düşünceleri yineleyerek ihraççıların faaliyetlerinde bir artış olduğunu vurguladı.

Bitcoin ve Fidelity kısa bir süre önce spot Bitcoin ETF başvurularının güncellenmiş bir versiyonunu sunarken Grayscale de GBTC dolar için bir S3 başvurusunda bulundu.

Uzmanlar bu tahminlerin yatırımcılarda beklenti yaratmaya hizmet ettiğine ve bunun da kripto para fiyatlarının yükselmesine yol açabileceğine inanıyor. MN Trading’den Michael van de Poppe, kripto para piyasasının halihazırda bir boğa koşusu içinde olabileceğine ve Bitcoin fiyatının yıl sonundan önce 40.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Nitekim Bitcoin boğa piyasası destek bandını aşarken, BTC Hakimiyeti yüzde 52’nin üzerine çıkıyor.

CryptoFaibik’in Bitcoin fiyat tahminine göre 31 bin dolar S/R seviyesinin aşılması BTC’nin aralık ortasına kadar 38 bin doları aşmasını sağlayabilir. Fed Başkanı Jerome Powell’ın Federal Rezerv’in parasal sıkılaştırmasının sona erdiğini ima etmesiyle SEC’den spot Bitcoin ETF onayı bir sonraki Bitcoin boğa döngüsünü tetikleyebilir.

Bitcoin için görünümler yükselişe geçerken Bitcoin Minetrix adlı başka bir BItcoin’den ilham alan token da topluluk genelinde dalgalar yaratıyor.

Yeni bulut madenciliği tokeni Bitcoin Minetrix yükselişe geçti!

Yeni Bitcoin Minetrix projesi, yatırımcıların BTCMTX dolar tokenini stake ederek pasif BTC madencilik ödülleri kazanmalarına olanak tanıyan merkezi olmayan bir bulut madencilik platformu başlattığı için dikkatleri üzerine çekiyor. Token, ön satışında etkileyici bir talep gördü ve 3 haftadan biraz daha uzun bir sürede 2 milyon dolara yakın para topladı.

Kripto para madenciliği endüstrisi, BTC ödüllerinin değeri yükseldikçe boğa koşusu sırasında büyük ölçüde kârlı hâle geliyor. Bununla birlikte sıradan yatırımcılar, rekabetçi bir madencilik operasyonu yürütmek için gereken yüksek yatırım maliyeti ve teknik uzmanlık nedeniyle kârdan yararlanamamaktadır.

Bitcoin Minetrix

BTCMTX tokenleri 10 kat fiyat artışı gösterebilir!

Bunun yerine Bitcoin Minetrix’in stake-to-mine yaklaşımı ile yatırımcılar BTCMTX token satın alabilir ve devredilemez madencilik kredileri almak için bunları stake edebilirler. Bu krediler, getirinin bir yüzdesi veya bulut madenciliği süresi için yakılabilir, her iki seçenek de pasif BTC ödüllerine yol açar.

Gelecek yılkı boğa koşusu sırasında BTC fiyatlarının hızla yükselmesi beklendiğinden biriken BTC ödülleri, stake edenler için potansiyel olarak büyük bir gelire dönüşebilir.

Yatırımcıların bulut madencilik platformunun lansmanını beklemelerine bile gerek yok. Tokenlarını ön satışta stake edebilir ve şu anda yüzde 300’ün üzerinde bir APY ile stake ödülleri kazanabilirler. Bu sayede perakende yatırımcılar ayı piyasasında bile pasif gelir elde etmeye devam edebilmektedir.

YouTube’da 23 bine yakın abonesi olan popüler tüccar Jacob Bury’ye göre Bitcoin Minetrix’in bulut madenciliği aracı bir sonraki kripto para boğa koşusu sırasında yüksek talep görebilir. Sonuç olarak BTCMTX tokenlerinin piyasaya sürüldükten sonra 10 kat fiyat artışı göstereceğini tahmin ediyor.

Hemen Bitcoin Minetrix satın alabilirsiniz.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin