SOL hala %100 potansiyelinde değil

Bir trader ve analiste göre, SOL hala %100 daha fazla artış potansiyeline sahip olduğuna inanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto traderi ve analist olan Bluntz Capital, Solana (SOL) üzerine son derece olumlu bir görüşünü Twitter’da paylaştı. Tüccara göre, SOL, daha yüksek zaman dilimlerinde gözlendiğinde önemli bir destek seviyesinden güçlü bir tepki gösterdi ve açık bir üç dalgalı düşüş yaşadı.

SOL’un fiyatı ne durumda?

Gönderide, altcoinin fiyatının %100 daha yükselebileceği bir olasılığın olduğu belirtildi. Bu arada, CoinMarketCap’e göre SOL, son 24 saatlik işlem sürecinde fiyatı yükselen birçok kripto para biriminden biriydi.

Şu anda, altcoin $16.746 seviyesinden el değiştiriyor ve %5.44’lük bir fiyat artışı yaşadı. Bu nedenle, SOL, 24 saatlik düşük seviyesi $15.76’ya göre daha yakın olduğu $17.12’lik günlük yüksek seviyesine yakın bir fiyatla işlem görüyor. Kripto paranın fiyat artışı ayrıca haftalık performansını +10.23% daha da yeşile taşıdı.

Buna ek olarak, SOL’ün 24 saatlik işlem hacmi son gün içinde %60’tan fazla bir artış gösterdi ve yaklaşık $326 milyon seviyesine ulaştı. Altcoin ATH (tüm zamanların en yüksek seviyesi) olarak Kasım 2021’de $260.06 seviyesine ulaştı. O zamandan beri altcoin’in fiyatı %93’ten fazla düştü.

Solana fiyat analizi, sol grafiği, solana grafik

SOL  fiyatı, bugünkü işlem seansında 16.744 dolarlık önemli bir direnç seviyesinin üzerine çıktı, ancak ayılar hızla altcoin’in fiyatını bu seviyenin altına çekti. Bununla birlikte, altcoinin fiyatı şu anda 9 günlük EMA çizgisinin üzerinde işlem görüyordu ve 20 günlük EMA çizgisinin de üzerine çıkmaya çalışıyordu.

Eğer kripto paranın fiyatı önümüzdeki 48 saat içinde 20 günlük EMA çizgisinin üzerine çıkabilirse, o zaman 19.844 dolarlık bir sonraki direnç seviyesine doğru açık bir yol olacak. Öte yandan, teknik göstergeyi önümüzdeki 2 gün içinde kapatamama durumu, altcoinin fiyatını önümüzdeki hafta içinde 13.790 dolara düşme riskiyle karşı karşıya bırakacaktır.

Dikkat edilmesi gereken nokta, kripto piyasalarının volatil doğasıdır ve fiyatlar üzerinde çeşitli faktörlerin etkisi bulunabilir. Bu nedenle, yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız ve piyasa koşullarını dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir.

 

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin