LUNC yükselecek mi?

Terra Luna Classic, LUNC cosmos zincirleri ile teknoloji uyumu sağlıyor: Ortak L1 görev gücü LUNC yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNC için yapılan 14 Haziran’da açıklanan Ortak L1 Görev Gücü, nihayet Luna Classic blockchain’i diğer Cosmos blockchain’leriyle teknolojik uyum sağladığını duyurdu. Aynı zamanda, L1 Görev Gücü Proje Yöneticisi Twitter’da paylaştığı bir gönderide, projenin güncellenmiş Q3 Önerisi’nin yayınlandığını ve değerlendirmeleri beklediğini belirtti.

https://twitter.com/luncburnarmy/status/1671372984714506242?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1671372984714506242%7Ctwgr%5E4e0171e090c2d9e572e0937bffebcc42f220aac7%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoinedition.com%2Fluna-classic-achieves-tech-parity-with-cosmos-chains-joint-l1-task-force%2F

Terra Luna Classic LUNC güncellemesi ne anlama geliyor?

Öneriye göre, güncelleme v2.0.1, Cosmos SDK ve Tendermint sürümlerinin güncellenmesini içermiştir. Ayrıca, Luna Classic’in akıllı sözleşmelerinin diğer Cosmos zincirleriyle uyumlu olmasını sağlamak için Cosmwasm v1.1.0 uygulanmıştır. Öneri ayrıca, görev gücünün asgari bir doğrulayıcı komisyonunu %5 olarak belirlediğini bildirmiştir.

Üçüncü çeyrekte, L1 Görev Gücü, Luna Classic ve USTC’nin arzını azaltmaya yönelik stratejilere odaklanarak blockchain’in geliştirilmesine devam etmeyi hedeflemektedir. Ayrıca, güvenlik mekanizmalarını test etmek için USTC bir test ortamı da yapılandırılacaktır.

Duyuruda ayrıca, Cosmos SDK’nın yeni özelliklerle etkileşim kabiliyetini artırmak için güncellenmesi önerilmektedir, örneğin Alliance modülü. Luna Classic için Token Factory etkinleştirilecek ve LUNC ağı içinde özel yerel tokenlara izin verilecektir. Ekip, LuncBurnArmy tarafından yönetilecek ve harici ekiplerle koordinasyon içinde olacaktır.

Öneri, Columbus-6’ya geçişle birlikte azaltılmış senkronizasyon süresi ve geliştirilmiş ağ performansı gibi beklenen faydaları vurgulamaktadır. Ayrıca, piyasa modülünde aşırı token basımını önlemek için güvenlik mekanizmasının uygulanması ve test edilmesi, Cosmos SDK’nın v46.x veya v47.x’e yükseltilmesi ve etkileşim kabiliyetini artıran özelliklerin eklenmesi de önerilmektedir.

Son olarak, aylık OPEX bütçesi 3.000 dolar olup, her bir geliştirici için ortalama 1.000 dolar ayrılmıştır. Bu bütçe gelecek çeyrekler için korunacak ve kullanılmayan fonlar ya bir sonraki döneme aktarılacak ya da topluluk havuzuna geri dönecektir.

 

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin