featured

Giriş için doğru zaman olabilir: SOL boğaları satış baskısına karşı direnmeye devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), 12 Mayıs’ta 19,7 dolarda bulunan destek noktasından toparlandı. Grafikte oluşan ters yükseliş mumu, son dört gün içinde altcoin’in fiyatını %8,5 oranında artırdı. Şimdi fiyat, düşen bir kama formasyonunun direnç çizgisine ulaşmak üzere. Bu model, SOL fiyatında devam eden düzeltmenin uzamasından sorumludur. Peki, bu model toparlanma rallisinin yolunu nasıl açabilir?

Düşen kama formasyonunun tamamlanması, Solana fiyatında yeni bir toparlanma döngüsünü tetikleyebilir. Modelin direnç trend çizgisinden yukarı yönlü kırılma, yatırımcılara bir giriş fırsatı sunacaktır.

Solana için 24 saatlik işlem hacmi 250,7 milyon dolardır. Bu da %22,2’lik bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

Yaklaşık bir aydır SOL, düşen bir kama formasyonunun etkisi altında bir düzeltme aşamasında işlem görüyor. Bu model, fiyatın genel eğilim çizgisini aşmasıyla altta yatan satın alma baskısını yoğunlaştıran ünlü yükseliş tersine çevirme modellerinden biridir.

Gözde altcoin’in fiyatı, modelin destek çizgisinden daha önce birkaç kez toparlandı. Bu, yatırımcıların potansiyel hedefine ulaşma olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor. Son 24 saat içinde %1,77 oranında değer kazanan SOL, bu yazının yazıldığı sırada 21,29 dolar civarında işlem görüyor.

SOL

Mevcut direnç noktasının kaybedilmesi durumunda fiyat %10 oranında bir düşüş yaşayabilir.

Öte yandan direnç noktasının üzerinde kapanacak bir günlük mum, fiyatın daha yüksek seviyeler çıkabilmesi için iyi bir fırsat yaratacaktır. Bu yüzden yatırımcılar, bu seviyelerde iyi bir giriş fırsatı yakalayabilir. Eğer yükseliş ivmesi devam ederse, SOL fiyatının hedefleri sırasıyla 24 dolar ve 26 dolar seviyelerinde olacaktır.

Teknik göstergeler

MACD: Genel trend çizgisi kırılmasının yanı sıra, alıcılar MACD ve sinyal arasındaki yükseliş geçişi ile fiyat yukarı yönlü hareket için ek bir onay alabilir.

EMA’lar: Direnç çizgisinin yakınında yoğunlaşan günlük EMA’lar (20, 50 ve 100), fiyatın mevcut model içinde daha uzun düzeltmelerle karşı karşıya kalabileceğini düşündürüyor.

Gözde altcoin için eğilim boğaların lehine ve volatilite ise orta seviyede.

SOL için takip edilmesi gereken direnç noktaları 24 dolar ve 26 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 19,7 dolar ve 16 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin